Samsung GALAXY S9: Functia in Romania la care fanii iPhone VISEAZA

Samsung Galaxy S9 are o noua functie pentru romani la care fanii iPhone viseaza de cativa ani, dar pe care compania Apple nu vrea inca sa o ofere pentru ei.

Samsung GALAXY S9 Functia Romania fanii iPhone VISEAZA

Samsung GALAXY S9 are incepand de luna aceasta o noua functie oferita si pentru utilizatorii din Romania, foarte putine tari avand-o disponibila din cauza reglementarilor legale in vigoare in diverse tari de pe planeta. Fanii iPhone cer de ani si ani de zile o asemenea functie de la compania Apple, insa ea tot evita sa o ofere, dar cei care au un telefon Samsung GALAXY S9 se pot folosi de ea dupa instalarea celei mai recente actualizari de securitate.

Samsung GALAXY S9 are disponibila si in Romania o noua functie care permite inregistrarea apelurilor telefonice, iar utilizatorii iPhone raman, din pacate, doar cu dorinta de a putea face asta cu propriile telefoane. Cei de la Samsung au decis sa ofere aceasta functie in doar 5 tari din Uniunea Europeana, cel putin din cate se stie deocamdata, Samsung GALAXY S9 neputand inregistra apeluri telefonice si in alte tari de pe glob.

Samsung GALAXY S9 are aceasta limitare impusa de catre compania Samsung in patch-urile de securitate oferite pentru clienti deoarece legislatiile din putine tari permit inregistrarea apelurilor telefonice fara consimtamantul utilizatorilor. In Romania cei de la Samsung dau de inteles ca acest lucru ar fi posibil, asa ca telefoanele Samsung GALAXY S9 ofera aceasta functionalitate, pentru toti cei care au nevoie de ea intr-un moment, sau altul.

Samsung GALAXY S9: Functia in Romania la care fanii iPhone VISEAZA

Samsung GALAXY S9 Functia Romania fanii iPhone VISEAZA 1

Samsung GALAXY S9 permite inregistrarea de apeluri telefonice doar pentru telefoanele in care a fost instalat un patch de securitate care are build-ul G960FXXU1BRE5, sau G965FXXU1BRE3, insa nu si pentru altele. Avand in vedere cat de complicata este oferirea acestei functionalitat, este de inteles de ce nu toti clientii care folosesc Samsung GALAXY S9 se pot bucura de ea, insa poate ca Samsung o va extinde pentru toata lumea in viitorul nu foarte indepartat.

Samsung GALAXY S9 are in imaginea de mai sus prezentata aceasta noua functie, iar in meniul pentru controlarea unui apel telefonic pare sa fie un buton care permite initierea, sau oprirea, inregistrarii unui apel. Toate inregistrarile apelurilor telefonice ar trebui sa fie disponibile in aceeasi locatie in care sunt disponibile si inregistrarile vocale facute de catre utilizatorii Samsung GALAXY S9, ele putand fi reascultate, sau partajate, la discretie.

Samsung GALAXY S9 are aceasta functie in mod nativ, in timp ce pe iPhone doar tweak-uri pentru jailbreak, si aplicatii cu plata din App Store mai permit o asemenea functionalitate, alte solutii nefiind disponibile. Din punctul meu de vedere, e imposibil ca Apple sa ofere o asemenea functionalitate in iPhone, insa iata ca un telefon ca Samsung GALAXY S9 o poate oferi fara probleme pentru utilizatorii care chiar au nevoie de ea acum.

8 COMENTARII

  1. Nu au avuto in telefon( in sistem) puteai face asta doar cu ajutorul unor aplicatii…. acum ai functia asta din sistem si mai mult ca sigur mai stabila si imbunatatită!!

  2. “You will be shocked to know that Samsung galaxy S5, S4, Note 4 and Note 3 have in-built call recording feature. This feature is hidden in your Android smartphones for some security reasons”.

  3. Cel putin de la S2 imi amintesc ca am avut functia rom custom . PArca imi amintesc ca la unele modele am avut-o si in rom oficial.
    Deci functia exista nativ , dar era dezactivata.

  4. STIRE BOMBA. SAMSUNG INCALCA LEGILE, SI TE LASA SI PE TINE SA FACI ACELASI LUCRU. LEGEA SPUNE CLAR CA NU SE POT FACE INREGISTRARI ALE CONVORBIRILOR (TELEFONICE SAU NU) DECAT CU ACORDUL EXPLICIT AL CELUILALT !!!!!!!! ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE ACEASTA FUNCTIE REVOLUTIONARA (DE C….T) NU A FOST IMPLEMENTATA SI NICI NU EXISTA APLICATIE CARE SA FACA ASA CEVA PT IOS (poate doar in dispozitivele cu jailbreak)

  5. In other news:
    “However, in certain jurisdictions such as Germany, criminal courts may accept illegally recorded phone calls without the other party’s consent as evidence.”
    Functia nu e deloc de c—t cum sustii.
    Multumim pt trolling