iOS 11.3.1 Jailbreak e mai Aproape decat Credeai

iOS 11.3.1 jailbreak este mult mai aproape decat credeai, un anunt facut astazi confirmand faptul ca ea va fi lansata foarte curand pentru utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 11.3.1 Jailbreak Aproape Credeai

iOS 11.3.1 jailbreak e mult mai aproape de lansare decat iti imaginai, iar asta deoarece un cunoscut expert in securitate informatica a confirmat lansarea unui exploit saptamana viitoare. Vorbim despre un exploit tfp0 pentru iOS 11.3.1 jailbreak, cercetatorul Ian Beer anuntand ca incepand de saptamana viitoare oricine il va putea folosi pentru a exploata iPhone si iPad.

iOS 11.3.1 jailbreak este asteptat de catre foarte multa lume de ceva timp, iar anuntul privind punerea sa in distributie este o veste foarte buna pentru foarte multi dintre utilizatorii iPhone si iPad. Din pacate a trecut ceva vreme de cand a fost lansata ultima solutie de jailbreak pentru iOS 11, asa ca nu putem decat sa speram ca aceasta va veni repede.

iOS 11.3.1 Jailbreak e mai Aproape decat Credeai

iOS 11.3.1 Jailbreak Aproape Credeai 1

iOS 11.3.1 jailbreak nu va fi lansat chiar imediat dupa aparitia acestui exploit, iar asta deoarece e nevoie ca el sa fie transformat int-o solutie publica pentru iPhone si iPad. Nimeni nu stie cat timp ar putea trece de la aparitia exploit-ului si pana la lansarea unei solutii de iOS 11.3.1 jailbreak, asa ca trebuie doar sa speram ca totul se va intampla rapid.

iOS 11.3.1 jailbreak va fi cel mai probabil disponibil doar pentru iDevice-urile cu chip-uri de 64 biti, asa cum s-a intamplat pana acum, dar asta si pentru ca iOS 11 nu poate fi rulat pe altele. Daca solutia de iOS 11.3.1 jailbreak va fi suficient de sigura, va voi anunta cand va fi disponibila, cele oferite pana acum pentru iOS 11 neavand nici macar o versiune oficiala a Cydia.