iOS 11.4: Autonomia Bateriei pe Telefoane iPhone

iOS 11.4 are primele detalii despre autonomia bateriei pentru iPhone dezvaluite impreuna cu o comparatie facuta in fata iOS 11.3.1, rezultatele fiind uimitoare.

iOS 11.4 Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.4 a fost lansat chiar zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare avand autonomia bateriei comparata cu cea a iOS 11.3.1 intr-un prim clip video. Mai jos puteti vedea in ce fel s-a schimbat autonomia bateriei iOS 11.4 in comparatie cu cea a iOS 11.3.1, telefoanele iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8 fiind modelele folosite pentru demonstratie azi.

iOS 11.4 a avut in versiunile beta o autonomie foarte proasta in comparatie cu iOS 11.3, insa cei de la Apple par sa fi reusit sa rezolve problema pentru telefoanele iPhone, ele putand funtiona acum pentru perioade mai lungi de timp. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, autonomia bateriei in iOS 11.4 creste cu intre 5 si 35 de minute de utilizare pentru telefoanele iPhone mentionate mai sus, o imbunatatire destul de buna.

iOS 11.4: Autonomia Bateriei pe Telefoane iPhone

iOS 11.4 are cea mai mica crestere in autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone 5S, si cea mai mare pentru telefoanele iPhone 6, asa ca stiti la ce sa va asteptati in cazul in care decideti sa faceti instalarea pe dispozitive. Daca ar fi sa judecam lucrurile in baza acestui text, atunci autonomia bateriei iOS 11.4 este cu mult mai buna decat cea pe care o ofera iOS 11.3.1 pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar utilizatorii se vor putea bucura din plin de asta.

iOS 11.4 nu mi-a oferit aceeasi experienta in versiunile beta lansate pana acum de catre Apple, iar din moment ce am versiunea finala instalata de mai bine de o saptamana, e destul de clar ca pentru mine nimic nu s-a schimbat in bine pe iPhone X. Desigur ca in cazul vostru experienta cu autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone ar putea fi diferita in iOS 11.4, asa ca sunt curios daca in cazul vostru a crescut, sau scazut, aceasta.

11 COMENTARII

  1. La mine pe iPhone 7 se comporta excelent iOS 11.4 , nici-o varianta nu a fost atât de buna , atât ca energie baterie , cât și pe partea de stabilitate , este excelenta aceasta versiune , as spune chiar perfecta .