Apple face Angajari pentru Lansarea unui Produs Surprinzator

Apple face angajari in momentul de fata pentru a aduce pe piata un produs surprinzator cu care spera sa mai cucereasca noi clienti aflati in cautarea de tehnologii revolutionare.

Apple Angajari Lansarea Produs Surprinzator

Apple face in momentul de fata angajari pentru lansarea unui produs pentru care putini credeau ca exista interes din partea celor din Cupertino, planurile americanilor fiind destul de clare. Cei de la Apple angajeaza in momentul de fata ingineri care as dezvolte interfata 3D pentru o viitoare pereche de ochelari inteligenti, acestia urmand a fi lansat in 2019, sau 2020.

Apple vrea ingineri care sa stie sa dezvolte software pentru produse de realitate augmentata si virtuala, cunostinte despre ARKit si Metal 2 fiind necesare pentru a realiza software-ul. Apple are nevoie de oameni talentati care sa faca interfete 3D suficient de bune pentru a fi folosite intr-o pereche de ochelari pentru realitate augmentata, ceva ce foarte multi si-ar dori sa vada de la americani.

Apple face Angajari pentru Lansarea unui Produs Surprinzator

Apple cauta ingineri cu macar 5 ani de experienta in dezvoltarea unui asemenea tip de software, deci vorbim despre oameni care stiu ce fac si nu au nevoie de pregatire speciala. Ochelarii inteligenti ai celor de la Apple intra in categoria produselor cu care americanii vor sa atraga noi clienti aflati in cautarea de produse cu tehnologii inovatoare.

“Apple’s UI frameworks define the look and feel of our software and products. You will have the opportunity to build software that directly impacts the way both developers and customers interact with our products. You will work with some of Apple’s most advanced technologies including the Augmented Reality (AR) and Virtual Reality (VR) support offered in ARKit and Metal 2. Work closely with human interface designers and internal clients to define and deliver the foundation for the next paradigm of user interfaces and entirely new interaction models.”

Ochelarii inteligenti ai companiei Apple au fost in centrul multor zvonuri care sugerau faptul ca urmeaza sa aiba loc o lansare in perioada imediat urmatoare, asa ca nu avem nimic surprinzator. Daca ochelarii inteligenti ai Apple vor fi lansate in 2019, sau 2020, ramane de vazut, insa este foarte clar ca americanii au interes ridicat in a ii oferi pentru clienti.