iPhone SE 2: O noua Imagine Confirma noul Design

iPhone SE 2 are confirmat noul design pregatit de catre Apple printr-o imagine care ne arata doua accesorii create special pentru noul model de telefon.

iPhone SE 2 Imagine Confirma Design

iPhone SE 2 este telefonul misterios pe care compania Apple ar trebui sa il tot lanseze de vreo cateva luni pentru clienti, dar care cam intarzie sa apara, lar la WWDC 2018 de luni nu va fi prezentat de catre cei de la Apple. Intre timp, in imaginea de mai jos vedem doua folii pe care producatorii asiatici de accesorii pentru telefoane le-ar fi creat pentru noul iPhone SE 2 si iPhone X al companiei Apple, ele confirmand faptul ca telefonul are decupaj.

iPhone SE 2 are, conform acestei folii, un decupaj mai mic decat cel pe care-l vedem la iPhone X in acest moment, diferenta fiind una substantiala, dar complet neobisnuita pentru camera TrueDepth. Daca folia este gandita intr-adevar pentru iPhone SE 2, atunci fie ea este mult mai mica decat ar trebui, pentru a acoperi tot ecranul, fie noul telefon al celor de la Apple nu va avea Face ID, pentru ca reducerea decupajului e cam imposibila.

iPhone SE 2: O noua Imagine Confirma noul Design

iPhone SE 2 Imagine Confirma Design 1

iPhone SE 2 a fost anuntat de catre o varietate de zvonuri cu diferite design-uri in 2018, insa niciunul nu a anuntat vreo reducere a decupajului in comparatie cu cel al iPhone X, asa ca imi vine greu sa cred ca asta se va intampla. Unele zvonuri au anuntat ca in 2019 cei de la Apple ar intentiona sa reduca dimensiunea decupajului din telefoanele iPhone, insa desigur ca iPhone SE 2 nu se numara printre telefoanele care ar trebui sa beneficieze de asta.

iPhone SE 2 este un telefon despre care stim doar ca ar trebui sa fie lansat, insa nu stim cand ar trebui sa ajunga pe piata, iar asta deoarece Apple nu prea pare sa dea semne ca ar fi interesata sa lanseze acest produs. iPhone SE 2 ar trebui sa fie lansat in 2018 de catre cei de la Apple, insa daca nu se va intampla asta, atunci ne putem astepta ca telefonul sa fie disponibil pentru achizitie cel mai probabil in cursul anului 2019, poate chiar si cu un decupaj redus.