iPhone SE 2 Concept Arata Schimbarea pe care o Asteptai

iPhone SE 2 apare astazi intr-un nou concept care ne arata schimbarea pe care o astepta foarte multa lume de ceva vreme pentru seria de telefoane ale Apple.

iPhone SE 2 Concept Arata Schimbarea Asteptai

iPhone SE 2 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant, in ea fiind aratata schimbarea pe care foarte multa lume o asteapta de ceva vreme in telefon. Mai exact, puteti vedea ca vorbim despre un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, si care are un decupaj unde ar trebui sa fie integrata o camera TrueDepth de catre Apple.

iPhone SE 2 apare in acest concept ca un telefon care ramane cu carcasa ce combina aluminiul cu sticla, deci incarcarea wireless nu e luata in calcul de catre grafician. Acest design este unul dintre cele care a fost zvonite ca fiind pregatit de catre compania Apple pentru iPhone SE 2, asa ca e foarte posibil ca versiunea finala sa arate exact precum o vedem in clip.

iPhone SE 2 Concept Arata Schimbarea pe care o Asteptai

iPhone SE 2 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare cu o varietate de design-uri, insa deocamdata nu se stie sigur ce ar fi ales compania Apple pentru noul telefon. Nici macar nu se stie sigur cand ar trebui sa ajunga iPhone SE 2 pe piata, cele mai recente informatii sugerand faptul ca telefonul trebuia sa fie lansat oficial chiar luna aceasta, sau cel tarziu luna viitoare.

iPhone SE 2 este un telefon asteptat de catre foarte multa lume deoarece ar trebui sa ofere design-ul iPhone X la un pret mult mai mic, daca Apple va dori asta. Pe de alta parte, iPhone SE 2 ar putea arata exact precum iPhone SE, cu unele componente imbunatatite, asa ca ramane de vazut ce va decide in final sa faca Apple.

4 COMENTARII