iPhone 9: EXCLUSIV, ASA ARATA Noul Design

iPhone 9 are in sfarsit prezentat noul design pe care compania Apple vrea sa il foloseasca pentru clientii din lumea intreaga, schimbari substantiale fiind oferite.

1

iPhone 9 ASA ARATA Noul Design

iPhone 9 are prezentat in exclusivitate noul design pe care compania Apple vrea sa il foloseasca pentru telefonul care are un ecran cu diagonala de 6.1 inch si un design foarte similar cu cele ale iPhone 8 si iPhone X. Privit din fata, iPhone 9 arata exact precum un iPhone X, insa privit din spate arata exact precum un iPhone 8, pentru ca in final sa reprezinte o combinatie intre cele mai bune elemente de design pe care le ofera telefoanele.

iPhone 9 are noul design prezentat in exclusivitate de catre un cunoscut leaker care in trecut a mai prezent produse Apple nelansate si a avut dreptate in informatiipe le care le-a furnizat pentru lumea intreaga. Din pacate nu exista si informatii cu privire la specificatiile privind dimensiunile noului telefon, insa el ar trebui sa fie cam la fel de mare precum un iPhone 8, doar ca ecranul de 6.1 inch va acoperi tot panoul frontal, dupa cum vedeti.

iPhone 9: EXCLUSIV, ASA ARATA Noul Design

iPhone 9 ar putea avea deasemenea o camera mai mare, desi nu vorbim despre o camera duala, ci despre una standard in care este folosit un singur senzor de imagine de catre Apple, exact precum la iPhone 8. Acest lucru nu ar trebui sa surprinda pentru ca iPhone 9 este un telefon care trebuie sa aiba si un pret de vanzare suficient de mic pentru a fi atractiv, asa ca in el nu vom regasi chiar cele mai noi tehnologii ale companiei Apple.

iPhone 9 va fi totusi un telefon foarte interesant, care va aduce pentru clienti exact ceea ce multi si vor, adica un ecran mare intr-un format compact, la un pret suficient de accesibil pentru ca lumea sa nu se mai planga. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca iPhone 9 va fi un fel de iPhone 6 in vanzari, adica va genera o crestere substantiala pentru cei de la Apple si va indeplini intr-un final cerintele analistilor din lumea intreaga.