Cardurile VISA NU FUNCTIONEAZA in Europa

Cardurile VISA nu functioneaza in Europa pentru plati la punctele de plata, sau retrageri de bani din bancomatele de la orice fel de banci.

Cardurile VISA NU FUNCTIONEAZA Europa

Cardurile VISA nu functioneaza in multe tari din Europa, diverse banci recunoscand faptul ca exista probleme pentru clientii care incearca sa faca plati cu aceste tipuri de carduri in acest moment. Din Marea Britanie si pana in Romania exista probleme cu reteaua europeana a celor de la VISA, platile facute folosind unele carduri bancare nefiind procesate.

Problema este foarte mare deoarece afecteaza foarte multe tari din Europa, platile cu cardurile VISA functionand doar sporadic in anumite locuri, asa ca ar fi bine sa stiti asta inainte sa incercati sa platiti undeva. Din pacate nu se stie cam in cat timp va fi rezolvata problema cu platile folosind cardurile VISA, asa ca incercati sa platiti doar cu bancnote.

“We are currently experiencing a service disruption which is preventing some Visa transactions in Europe from being processed. We are investigating the cause and working as quickly as possible to resolve the situation. We will keep you updated.”