Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, IMAGINI cu Noul Design

Samsung Galaxy Note 9 are prezentat astazi noul design multumita unor imagini care dezvaluie schimbarile pe care compania coreeana intentioneaza sa le ofere.

Samsung Galaxy Note 9 IMAGINI noul Design

Samsung Galaxy Note 9 va veni anul acesta cu un design modificat de catre compania Samsung, iar asta pentru ca nevoia de schimbare exista, iar coreenii vor sa le ofere clientilor motive suplimentare pentru a ii cumpara produsele. In aceasta idee, Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa vina cu un ecran care are margini ceva mai mici decat ale modelului anterior, iar daca va uitati la pozele de mai jos, veti intelege exact despre ce vorbesc.

Samsung Galaxy Note 9 IMAGINI Schimbarea Design 1

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi chiar si putin mai scund decat Samsung Galaxy Note 8 multumita acestei reduceri in dimensiunile marginilor ecranului, pozele aratand ca desi modificarea este una minora, ea este totusi sesizabila. Intr-o lume in care producatorii vor sa aduca pe piata telefoane care au decupaje si margini tot mai mici pentru ecrane, iata ca Samsung Galaxy Note 9 se va diferentia de modelul anterior printr-o reducere a marginilor ecranului.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, IMAGINI cu Noul Design

Samsung Galaxy Note 9 IMAGINI Schimbarea Design 2

Samsung Galaxy Note 9 pare sa fie pregatit cu o lungime mai mica decat cea a Samsung Galaxy Note 8, insa deocamdata nu se stie cam cat de mare va fi diferenta, insa este destul de clar ca ea va exista. Mai mult decat atat nu se stie deocamdata in ce masura va fi modificat Samsung Galaxy Note 9, mai ales ca nu va fi implementat si un cititor de amprente sub ecran, deci in carcasa va fi in continuare unul disponibil pentru cautare dupa scanare.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza totusi sa fie lansat cu noi chip-uri Exynos si Qualcomm, plus no camere imbunatatite, restul modificarilor urmand a fi oferite prin software de catre cei de la Samsung. Nu se stie nici la ce pret ar urma sa fie vandut Samsung Galaxy Note 9 dupa ce va fi lansat de catre coreeni, insa imi imaginez ca nu va fi mai ieftin decat modelul anterior, iar asta in ciuda faptului ca vanzarile Samsung Galaxy S9 nu sunt chiar atat de bune.