Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Lansarea AMANATA, Iata de ce

Samsung GALAXY Note 9 are lansarea amanata de catre compania coreeana dintr-un motiv urgent, vicepresedintele companiei Samsung facand modificarea de ultima ora.

Samsung GALAXY Note 9 Lansarea AMANATA de ce

Samsung GALAXY Note 9 are lansarea amanata de catre compania Samsung ca o surpriza totala in raport cu ceea ce fusese deja planificat pentru noul model de telefon pe care coreenii vor sa il aduca pe piata. O varietate de zvonuri au spus ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie prezentat la jumatatea lunii iulie pentru clientii din lumea intreaga, insa se pare ca acest lucru nu se va mai intampla, iar prezentarea va avea loc putin mai tarziu.

Samsung GALAXY Note 9 are lansarea amanata cu aproximativ doua saptamani de catre cei de la Samsung, iar asta din cauza unei schimbari de design ceruta de catre vicepresedinele companiei coreene. Se pare ca vicepresedintele Samsung a cam analizat concurenta de pe piata telefoanelor din Asia, si cand s-a uitat la Samsung GALAXY Note 9 a realizat ca are nevoie de ceva in plus, asa ca a cerut o schimbare imediata pentru design.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba o grosime redusa cu 0.5mm in raport cu modelul care era pregatit pana acum pentru lansare, iar diferenta nu e data de schimbari pentru carcasa, ci de unele pentru ecran. Mai exact, panoul de protectie ale ecranului Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie mai subtire decat cel pregatit initial, iar asa grosimea telefonului urmeaza sa fie cu 0.5mm mai mica decat cea gandita initial de catre producator.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Lansarea AMANATA, Iata de ce

Samsung GALAXY Note 9 va avea un ecran cu diagonala de 6.32 sau 6.38 inch, iar in contrast cu Samsung GALAXY Note 7, unde grosimea redusa a dus la explozii, aici nu se merge pe o idee de acest gen, ci pe reducerea grosimii ecranului. Schimbarea ceruta de catre vicepresedintele companiei Samsung a venit ca o surpriza atat de mare pentru inginerii coreenilor, asa ca prezentarea Samsung GALAXY Note 9 si lansarea au fost amanate.

“The release of Galaxy Note 9 was delayed by two weeks. This is because the Vice Chairman visited the local competitors’ models on the way to China and the specifications were adjusted. Samsung Electronics has made a design change to reduce the thickness of the glass of the Galaxy Note 9 window by 0.5T (Thickness, 0.5mm) compared to the existing plan.”

Samsung GALAXY Note 9 nu va mai fi prezentat la jumatatea lunii iulie, cu lansare la inceputul lunii august, ci va fi prezentat la inceputul lunii august, iar lansarea urmeaza sa aiba loc la jumatatea aceleiasi luni. Samsung GALAXY Note 9 nu este primul telefon la care se fac schimbari de ultima ora, insa trecutul ne-a aratat ca uneori e bine sa nu faci lucruri de acest gen pentru a evita sa-ti faci un renume cu telefoane care explodeaza in timpul folosirii.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre Samsung cu un design extrem de simialr cu cel al Samsung GALAXY Note 8, insa cu noi chip-uri Exynos si Qualcomm, plus noi camere imbunatatite. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa fie si mai scump multumita acestor schimbari de design pe care compania coreeana le tot impune, asa ca ramane de vazut cum va arata versiunea finala a produsului.