Google: Schimbare MAJORA pentru Interfata YouTube

Google pregateste o schimbare majora pentru interfata YouTube in curand, compania americana dorind sa le ofere clientilor o noua experienta de a vedea clipuri video.

Google Schimbare MAJORA Interfata YouTube

Google a inceput sa testeze o schimbare majora pentru interfata YouTube in momentul de fata, compania americana implementand-o pentru prima oara in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele Android. Google vrea sa implementeze pentru utilizatorii YouTube posibilitatea de a cauta mai rapid clipurile video pe care doresc sa le vada in cadrul platformei, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta schimbare importanta.

Google va afisa in partea superioara a aplicatiei YouTube o noua bara pentru cautare, aceasta fiind vizibila permanent pentru utilizatori, in timp ce in versiunile actuale trebuie apasat un buton pentru cautare pentru ca ea sa fie afisata. Implementand aceasta schimbare pentru aplicatia YouTube, cei de la Google vor elimina alte butoane, care probabil nu sunt chiar atat de utile pentru utilizatori, insa o schimbare de acest gen nu ar fi facuta daca nu ar fi utila.

Google: Schimbare MAJORA pentru Interfata YouTube

Google Schimbare MAJORA Interfata YouTube 1

Google nu se opreste totusi aici, iar asta deoarece aplicatia YouTube urmeaza sa si afiseze imagini de preview mai mari pentru clipurile video care sunt afisate pentru utilizatori, iar asta ne ajuta sa vedem mai clar ce urmeaza sa arate ele. Partea proasta a acestei schimbari sta totusi in faptul ca aplicatia YouTube va afisa mai putine clipuri video intr-un ecran, insa cei de la Google mizeaza pe curiozitatea utilizatorilor, si dorinta de a face scroll pentru a vedea alte clipuri.

Google nu a anuntat aceste schimbari importante pentru aplicatia YouTube pana acum, asa ca ele vin ca o surpriza placuta din partea companiei, dar asta daca vor ramane asa in versiunea finala care va fi lansata. Google nu a dezvaluit nici o posibila data la care va lansa aceste schimbari pentru aplicatia YouTube, insa din moment ce ele sunt prezente in aplicatia pentru Android, este foarte clar ca ele vor fi oferite si in cea pentru iPhone in curand.