iPhone X Plus: EXCLUSIV, ASA ARATA Noul Design

iPhone X Plus are prezentat in exclusivitate noul design pe care cei de la Apple l-au pregatit pentru clienti, iar asa afli in avans ce urmeaza sa cumperi in toamna.

iPhone X Plus ARATA Noul Design

iPhone X Plus este prezentat astazi in ceea ce ar trebui sa fie forma sa finala, dupa ce ieri am vazut cum arata iPhone 9, in cazul ambelor prezentari fiind vorba despre design creat pe baza de schite preluate de la parteneri Apple. Practic, atat iPhone 9, cat si iPhone X Plus urmeaza sa arate aproape identic in ceea ce priveste design-ul, ambele avand decupaj in ecran, ambele avand carcasa din sticla, unul avand camera simpla, celalalt duala.

iPhone X Plus urmeaza sa fie totusi identic cu iPhone X, ambele telefoane avand exact acelasi design, iar singura diferenta dintre ele va fi data de faptul ca unul are ecran de 5.8 inch, iar celalalt are ecran cu diagonala de 6.5 inch. Ca Apple a ales sa copieze in totalitate design-ul iPhone X pentru iPhone X Plus nu este ceva care ar trebui sa ne mire, iar asta pentru ca impactul pe care-l va avea noul telefon va fi unul urias multumita cresterii in diagonala ecranului.

iPhone X Plus: EXCLUSIV, ASA ARATA Noul Design

iPhone X Plus are urmatoarele specificatii pentru dimensiuni 157.5 × 77.4 × 7.7mm, iar asta in timp ce iPhone 8 Plus are specificatii de 158.4 x 78.1 x 7.5 mm, deci ar trebui sa fie chiar putin mai scund si mai lat decat cel din urma. Totusi, iPhone X Plus urmeaza sa fie mai gros decat iPhone 8 Plus, iar asta probabil din cauza noilor componente pe care cei de la Apple doresc sa le foloseasca in acest nou model de smartphone in acest an.

iPhone X Plus este un iPhone X cu ecran de 6.5 inch, si nimic mai mult, aceasta fiind singura schimbare majora ce va fi oferita pentru clienti, asa ca nici nu prea este nimic important de spus pentru noul telefon. Ca sa fiu complet sincer, nici nu era nevoie de ceva in plus pentru iPhone X Plus, deoarece simpla includere a unui ecran cu diagonala de 6.5 inch este suficienta pentru a multumi toti fanii care si-au dorit sa cumpere iPhone X, dar n-aveau motive.