iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus: SCHITE cu Noul Design

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus au noile design-uri si specificatiile prezentate impreuna cu schite preluate direct de la parteneri ai Apple.

iPhone 9 iPhone X 2018 iPhone X Plus SCHITE Design

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus sunt dezvaluite in totalitate zilele acestea, dupa ce schite preluate de la parteneri ai companiei Apple au permis crearea de reprezentari grafice ale noului design pe care telefoanele il vor avea. Nou design este totusi mult spus, iar asta deoarece iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea acelasi design-ui precum telefoanele pe care compania Apple le-a lansat anul trecut, dar asta cam era de asteptat.

iPhone X Plus schita design

iPhone X Plus este telefonul despre a carui schita vorbim pentru prima oara, iar mai sus puteti vedea ca telefonul este, practic, un iPhone X care are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, si nimic mai mult. iPhone X Plus va avea 157.53mm inaltime, 77.41mm latime si o grosime de 7.7mm, conform acestei schite, deci seamana foarte bine cu ceea ce am vazut acum cateva zeci de minute intr-o reprezentare grafica facuta, probabil, in baza aceleiasi schite.

iPhone 9 schita design

iPhone 9 este cel de-al doilea telefon al carui design este prezentat cu o schita, el fiind, practic, o combinatie intre iPhone X si iPhone 8, doar ca va avea un ecran LCD care are diagonala de 6.1 inch. iPhone 9 va avea o inaltime de 150.91mm, o latime de 75.72mm si o grosime de 8.32mm, specificatiile fiind foarte similare cu cele pe care compania Apple le ofera pentru iPhone 8, telefonul fiind totusi putin mai inalt si mai gros decat cel de anul trecut.

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus: SCHITE cu Noul Design

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus design

iPhone X 2018 nu are vreo schita prezentata, probabil, pentru ca nici nu exista schimbari de design pentru acest model, compania Apple urmand a pastra cel mai probabil acelasi format pentru telefon. Niciun zvon aparut pana acum nu a dat de inteles ca Apple va face vreo schimbare importanta de design pentru iPhone X 2018, asa ca daca aveti deja un iPhone X, fie treceti la iPhone 9, fie la iPhone X Plus, dar numai al doilea va oferi o schimbare serioasa.

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus design 1

iPhone 9 va avea aceleasi lucruri precum iPhone 8, adica o carcasa din sticla si structura din aluminiu, in timp ce iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea aceleasi materiale precum iPhone X. In ceea ce priveste functionalitatea, este foarte posibil ca iPhone 9 sa fie limitat la ceea ce ofera iPhone 8, iar iPhone X 2018 si iPhone X Plus sa ofere exact ceea ce ofera iPhone X in momentul de fata, doar ca ultimul ar putea avea mai mult RAM.

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea preturi similare cu cele ale seriei iPhone 8 si iPhone X, exceptie facand ultimul, care ar trebui sa fie cel mai scump model al iPhone lansat pana acum de catre compania Apple. Teoretic, iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus ar trebui sa fie lansate de catre Apple in toamna, insa pentru primul a fost anuntata deja o posibila intarziere la lansare din cauza dificultatilor in productia ecranelor telefoanelor.