Apple Watch: watchOS 5 NU merge pe cele mai SCUMPE Modele

Apple Watch watchOS 5 NU SCUMPE Modele

watchOS 5 a fost lansat de catre compania Apple noaptea trecuta, iar conform celor din Cupertino prima generatie a Apple Watch nu va putea rula aceasta actualizare. Practic, vorbim despre primele modele ale Apple Watch, pentru care watchOS 5 nu are suport, asa cum e si normal, insa printre ele se numara si cele mai extravagante modele vandute de Apple.

Mai exact, vorbim despre acele Apple Watch-uri care au fost vandute cu preturi ce se ridicau pana la valoarea de 17.000 de dolari pe bucata, adica acelea cu carcase din aur. Se pare ca oamenii care au cumparat acele modele nu vor mai beneficia de actualizari de la compania Apple incepand cu watchOS 5, deci investitia „a meritat” pentru ei.

watchOS 5 poate fi instalat pe restul modelelor Apple Watch fara probleme, asa ca daca aveti orice altceva, puteti face actualizarea in toamna, sau cand va fi oferita versiunea public beta.

Articolul precedentiOS 12 Simplifica Actualizarile Software pe iPhone si iPad
Articolul următorSamsung GALAXY Note 9: Functia Principala IMPORTANTA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.