Samsung GALAXY Note 9: Functia Principala IMPORTANTA

Samsung Galaxy Note 9 va avea o functie principala foarte importanta pe care Samsung isi va baza strategia de a te convinge sa-i cumperi noul telefon.

Samsung Galaxy Note 9 Functia Principala IMPORTANTA

Samsung Galaxy Note 9 se va baza anul acesta pe o functionalitate principala cu care cei de la Samsung spera sa-i castige pe utilizatori, iar asta deoarece, din pacate, nu prea va exista altceva important in telefon. Cam toate zvonurile aparute pana acum sugereaza faptul ca Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie un telefon cam plictisitor, insa coreenii vor sa ofere macar ceva interesant, asa ca vor face un upgrade major pentru camera sa.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba, cel mai probabil, exact camera din Samsung Galaxy S9 Plus, aceasta fiind duala si oferind specificatii de top pentru clientii companiei, insa Huawei P20 Pro a intrecut-o in testele expertilor. Imi vine greu sa cred ca Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o camera suficient de mult imbunatatita pentru a intrece Huawei P20 Pro din acest punct de vedere, insa cei de la Samsung au mai facut si alte surprize in trecut, asa ca orice e posibil.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba tot o camera duala verticala montata in carcasa de catre cei de la Samsung, aceasta schimbare fiind facuta cu seria Samsung Galaxy S9 Plus in aceasta primavara si nu va disparea. Camera ar trebui sa fie pozitionata tot in centrul carcase, iar un cititor de amprente ar trebui sa fie montat exact sub ea, Samsung Galaxy Note 9 neavand pregatit un cititor de amprente care sa fie pozitionat sub ecranul sau.

Samsung GALAXY Note 9: Functia Principala IMPORTANTA

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba cate un senzor de 12 megapixeli implementat in camera duala, Samsung neavand dorinta de a oferi specificatii pompoase cu un numar de megapixeli mare, daca nu e cazul. Primul senzor de imagine al Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba deschidere variabila f/1.5 – 2.4, distanta focala de 26mm si dimensiune pixel 1/2.55″, in timp ce al doilea ar trebui sa aiba deschidere f/2.4, distanta focala de 52mm si dimensiune pixel de 1/3.6″.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa ofere si zoom optic de pana la 2x pentru camera principala, ceva ce nu e chiar extraordinar, iPhone-urile avand asta de aproape 2 ani, insa poate ca vom fi surprinsi cu un update mai important si pe aceasta parte. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba deasemenea disponibila o functie portret pentru inregistrarea de poze, dar si functii bazate pe realitate augmentata, asa cum am mai vazut in trecut de la coreeni.

Samsung Galaxy Note 9 este programat in momentul de fata pentru lansare in data de 9 august de catre compania Samsung, ziua fiind aleasa special pentru cifra la care s-a ajuns cu aceasta serie. Despre preturile Samsung Galaxy Note 9 nu se stie absolut nimic deocamdata, insa este de asteptat ca telefoanele sa nu fie ieftine, avand in vedere ca suntem pe un trend de crestere a preturilor smartphone-urilor premium.