iOS 12 Grupeaza Notificarile pe iPhone si iPad

iOS 12 are implementata in sfarsit o functionalitate care permite gruparea notificarilor pe iPhone si ipad in Notifications Center, o functie ceruta de mult timp.

iOS 12 Grupeaza Notificarile iPhone iPad

iOS 12 are in sfarsit implementata de catre compania Apple o functie care permite gruparea notificarilor pentru utilizatorii care primesc in fiecare zi un numar mare de notificari. Daca in iOS 11 compania Apple afisa fiecare notificare separata in Notifications Center, in iOS 12 daca primim mai mult de 3 notificari de la o aplicatie, ele sunt grupate si afisate intr-un singur chenar.

iOS 12 afiseaza notificarile pe intregul ecran in momentul in care accesam un grup, cu posibilitatea de a interactiona cu fiecare in parte, grupul putand fi sters in intregime daca dorim. Mai mult decat atat, compania Apple ofera inclusiv posibilitatea de a dezactiva rapid notificarile pentru o anumita aplicatie, sau de activa un fel de Do Not Disturb pentru a nu primi notificari penru un timp de la o anumita aplicatie.

iOS 12 Grupeaza Notificarile pe iPhone si iPad

iOS 12 grupeaza in mod nativ notificarile pentru aplicatii in Notifications Center-ul pentru iPhone si iPad, insa in meniul de setari pentru notificari exista optiunea de a dezactiva aceasta functionalitate oricand dorim. Toate aceste noutati pentru iOS 12 sunt oferite de catre compania Apple pentru a ne permite sa controla mai usor numarul foarte mare de notificari pe care-l primim zilnic.

iOS 12 Grupeaza Notificarile iPhone iPad 1

“La fel cum Screen Time îți oferă mai multe informații despre modul în care folosești dispozitivele tale, gestionarea notificărilor în iOS 12 îți oferă noi modalități de a reduce întreruperile pe tot parcursul zilei. Acum puteți să gestionați notificările în timp real din ecranul Blocare, să trimiteți notificări de la o anumită aplicație la Centrul de notificări sau să le dezactivați total. Siri face de asemenea sugestii inteligente cu privire la alertele dvs. pe baza interacțiunii cu dvs. Semnele mesajelor și subiectele de notificare sunt grupate, astfel încât este mai ușor să vedeți ce este important dintr-o privire.”

Toate aceste functii pentru notificari in iOS 12 sunt combinate cu cele care ar trebui sa ne ajute sa petrecem mai putin timp cu telefoanele.