Google Assistant: Anuntul IMPORTANT pentru Utilizatori

Google Assistant are parte de un anunt extrem de important pentru utilizatorii care folosesc platforma pentru a controla orice si a face cautari pe internet.

Google Assistant Anunt IMPORTANT Utilizatori

Google Assistant este cel mai bun asistent personal de pe planeta, fara vreun dubiu, compania Google reusind sa creeze un software care sa fie apreciat si folosit de catre sute de milioane de oameni din intreaga lume. Google Assistant este atat de popular, incat cei de la Microsoft intentioneaza sa implementeze pentru el suport in Xbox One, una dintre cele mai populare console de pe planeta in momentul de fata, Alexa urmand a avea deasemenea suport.

Google Assistant urmeaza sa fie adaugat ca optiune de control pentru Xbox One separat de Cortana si Kinect, cei de la Microsoft parand sa fie dornici sa le ofere oamenilor cea mai buna experienta de utilizare, indiferent de serviciu. In contrast cu modul in care gandeste compania Apple, Microsoft pare sa fie de parere ca Google Assistant si Alexa le vor oferi oamenilor mai multe motive sa foloseasca serviciile Xbox in lumea intreaga dupa implementare.

Google Assistant: Anuntul IMPORTANT pentru Utilizatori

Google Assistant Anunt IMPORTANT Utilizatori 1

Google Assistant are confirmata prin imaginea de mai sus intentia celor de la Microsoft de a permite controlarea Xbox One folosind asistenti personali, build-urile beta pentru consola avand implementata aceasta functionalitate. Dupa activare, utilizatorii Xbox One vor avea posibilitatea de a controla Google Assistant prin intermediul aplicatiilor dedicate pentru asistenti, care vor fi disponibile in magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft dupa lansarea oficiala a functionalitatii.

“This picture comes from a reliable source who is familiar with Amazon and Microsoft’s efforts to link Alexa and Cortana. In upcoming Xbox One builds, the Kinect & Devices menu should have a new “Digital Assistants” section, which lets you enable Alexa, Google Assistant, and Cortana, for use on your Xbox One.”

Google Assistant ar simplifica foarte mult viata utilizatorilor care sunt dornici sa-si controleze consolele de la distanta, in special cand nu se joaca, ci doar vor sa vada filme si sa citeasca informatii de pe internet. Deschiderea pe care compania Microsoft o are pentru asemenea parteneriate este un semn ca utilizatorii Xbox One ar putea avea in viitor parte de multe functii interesante, separat de Google Assistant, insa nu va ganditi ca Siri va ajunge vreodata acolo.