Prima Pagina Google Google: ATENTIE la Schimbarea IMPORTANTA

Google: ATENTIE la Schimbarea IMPORTANTA

Google a acut o schimbare importanta pentru utilizatorii sai, iar ea a speriat destul de multa lume care a inceput sa se planga pe retelele de socializare.

0

Google ATENTIE Schimbarea IMPORTANTA

Google a facut noaptea trecuta o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii care-i folosesc serviciile in lumea intreaga, iar unii dintre ei s-au cam speriat ca sunt victimele unui atac directionat impotriva lor. Mai exact, Google a luat decizia de a schimba interfata prin intermediul careia utilizatorii se logheaza pentru a folosi serviciile sale, implementand un design material in locul celui care este folosit deja de cativa ani buni de zile pentru logari.

Google i-a cam speriat pe unii dintre utilizatorii sai cu aceasta schimbare, multi raportand pe diverse retele de socializare, si forumuri, faptul ca au fost vizati de atacuri de tip phishing pentru a li se fura datele. Avand in vedere ca exista atat de multe probleme cu atacuri de acest gen pe internet, utilizatorilor serviciilor Google li s-a parut ca pagina de logare spre care sunt directionati la incercarea de a accesa date este facuta de catre hackeri, si nu de catre Google.

Google: ATENTIE la Schimbarea IMPORTANTA

Google ATENTIE Schimbarea IMPORTANTA 1

Google a facut aceasta schimbare deocamdata doar pentru utilizatorii G Suite, iar ea vine ca o imbunatatire serioasa pentru felul in care arata interfata de logare pentru folosirea serviciilor companiei americane. Partea buna este ca aceasta schimbare implementata de catre Google pentru cei din G Suite va fi disponibila inclusiv pentru restul utilizatorilor care folosesc interfata de logare in cadrul serviciilor, deci in curand toata lumea o va avea disponibila pentru folosire.

Google face in mod constant schimbari pentru serviciile sale, astfel ca era de asteptat sa vedem cate ceva nou si pentru aceasta interfata, avand in vedere ca recent au fost implementate noutati si pentru altele. Cei de la Google au anuntat destul de putine persoane cu privire la aceasta schimbare, insa ea ar trebui sa devina activa si pentru utilizatorii obisnuiti in perioada urmatoare, asa ca daca o veti vedea, este bine sa stiti ce este cu ea.

Articolul anterior8 iunie 2018 – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Urmatorul articoleMAG: ULTIMELE MINUTE de Oferte EXCLUSIVE Flash Deals
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.