FIFA 19 are Anuntata o SURPRIZA IMPORTANTA

FIFA 19 a fost anuntat oficial de catre EA Games in cadrul E3 2018, impreuna cu o surpriza complet neasteptata, dar care va bucura toti fanii din lumea intreaga.

FIFA 19 SURPRIZA IMPORTANTA

FIFA 19 a fost anuntat in mod oficial in cursul zilei de ieri de catre cei de la EA Games, compania americana dezvaluind si o surpriza majora care urmeaza sa fie oferita pentru joc. Mai exact, incepand cu FIFA 19 fanii seriei vor avea posibilitatea de a face meciuri si intr-un modul UEFA Champions League, dupa foarte mult timp in care el a fost exclusiv oferit pentru PES.

FIFA 10 are UEFA Champions League pentru ca intelegerea dintre UEFA si Konami a expirat in primavara acestui an, iar cei de la EA Games s-au grabit sa profite de ocazie. Multumita acestei intelegeri, utilizatorii FIFA 19 vor avea posibilitatea de a juca in UEFA Champions League atat printr-un modul special, cat si in modulul in care jucati meciuri in fiecare sezon.

FIFA 19 are Anuntata o SURPRIZA IMPORTANTA

FIFA 19 nu vine doar cu UEFA Champions League, deoarece EA Games a anuntat si alte scimbari pentru a face experienta de joc mult mai buna, fara a oferi totusi detalii. FIFA 19 are foarte multi utilizatori in intreaga lume, si e normal sa fie implementate imbunatatiri pentru ca exista foarte multe persoane dornice sa incerce jocul, nu doar in versiunea offline, ci si online.

FIFA 19 ar putea avea UEFA Champions League disponibila si pentru jocurile online, insa din pacate platforma a devenit groaznica in momentul de fata, cu foarte multe erori si lag imens aproape tot timpul. Cei de la EA Games isi bat joc cu o lejeritate maxima de cei care joaca FIFA 18 in momentul de fata, si pot spune ca daca FIFA 19 nu va merge mai bine, m-ar putea convinge sa renunt intr-un final la joc.