Cupa Mondiala a ajuns deja in FIFA 18, iata pe ce Console

Cupa Mondiala a ajuns deja in FIFA 18, cei de la EA Games oferind noul modul pentru unele dintre consolele care pot rula jocul in momentul de fata.

Cupa Mondiala FIFA 18 Console

Cupa Mondiala incepe pe 14 iunie in Rusia, iar zecile de echipe care se aliniaza la startul celei mai importante competitii sportive din 2018 sunt deja prezente in FIFA 18 a EA Games. Vorbim despre un nou modul pe care cei de la EA Games l-au implementat in FIFA 18 special pentru fanii care vor sa foloseasca echipele care vor fi utilizate la Cupa Mondiala.

Cupa Mondiala este reprezentata in acest nou modul din FIFA 18 nu doar prin toate echipele care vor participa la competitie, impreuna cu jucatorii selectati oficial, ci si cu stadioanele. Cei de la EA Games au recreat in FIFA 18 toate stadioanele pe care se va desfasura Cupa Mondiala incepand cu 14 iunie, astfel ca veti putea intra in avans in atmosfera jocului.

Cupa Mondiala a ajuns deja in FIFA 18, iata pe ce Console

Cupa Mondiala este disponibila in FIFA 18 numai pentru cei care se joaca de pe XBOX One, PS4, calculatoare, sau Nintendo Switch, deci daca aveti console mai vechi, atunci nu il veti vedea. Este de altfel si normal ca aceasta limitare sa existe din moment ce EA Games a lasat foarte multe noutati importante din versiunea FIFA 18 pentru alte console, asa ca nici Cupa Mondiala nu face parte din ele.

Cupa Mondiala va fi transmisa si in Romania cel putin de catre cei de la TVR, iar daca sunteti interesati sa vedeti zilnic meciurile, atunci veti avea ocazia de a afla de aici cum o faceti. Daca sunteti interesati doar de acest modul pentru Cupa Mondiala din FIFA 18, atunci il puteti instala chiar acum din consola voastra, cautandu-l in magazinul cu jocuri.