Gears of War Ajunge pe iPhone si Android ca Gears POP!

Gears of War va fi lansat pe iPhone si Android sub cu denumirea Gears POP!, compania Microsoft pregatind cateva surprize interesante pentru fanii seriei.

Gears of War iPhone Android Gears POP!

Gears of War este unul dintre cele mai populare jocuri lansate de catre compania Microsoft, iar compania americana a anuntat ca el va ajunge inclusiv pe iPhone si Android. Desigur ca lucrurile nu puteau fi simple, astfel ca Gears of War va fi lansat pentru iPhone si Android cu denumirea Gears POP!, compania americana intrand intr-un parteneriat cu producatorul de jucarii Funko Pop.

Gears POP! vrea sa fie o versiune mai prietenoasa a Gears of War, astfe ca va fi cel mai probabil gandita pentru a atrage publicul tanar catre jocurile celor de la Microsoft. iPhone si Android sunt avute in vedere de catre cei de la Microsoft pentru lansarea Gears POP!, insa deocamdata nu se stie clar pe care dintre cele doua platforme va fi lansat mai intai.

Gears POP! va avea reprezentari virtuale ale personajelor Marcus Fenix si Kait Diaz, deci foarte multi fani ai jucariilor Funko Pop vor fi bucurosi sa le vada in joc. Microsoft a anuntat ca Gears POP! va fi lansat undeva in cursul anului viitor pentru iPhone si Android, dar deocamdata nu este cunoscuta o data clara la care va fi disponibil.