iPhone X Plus: Schitele care CONFIRMA Design-ul

iPhone X Plus si iPhone 9 sunt prezentate astazi in doua schite care confirma noul design pe care compania americana intentioneaza sa il ofere pentru utilizatori.

iPhone X Plus Schitele CONFIRMA Design

iPhone X Plus este in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, impreuna cu iPhone X 2018, iar asta inseamna ca noi aflam tot mai multe informatii imporntate cu privire la telefon, astazi fiind dezvaluite doua schite pentru ele. Prima schita o puteti vedea in imaginea de mai jos, ea fiind creata pentru a ne arata un iPhone X Plus care are un ecran cu diagonala de 6.5 inch si nimic substantial schimbat in raport cu iPhone X.

iPhone X Plus este prezentat de catre cei care furnizeaza imaginea ca avand o camera tripla, insa in realitate acolo nu vedem decat camera duala impreuna cu un flash LED in mijlocul ei, exact precum am vazut si la iPhone X. Daca va uitati cu atentie, veti vedea ca aceasta schita pentru iPhone X Plus ne arata de fapt un iPhone X cu un ecran care are diagonala de 6.5 inch, deci este de presupus ca acea camera tripla pregatita de catre Apple va arata cu mult diferit.

iPhone X Plus camera tripla schita 1

iPhone X Plus: Schitele care CONFIRMA Design-ul

iPhone 9 este deasemenea prezentat intr-o schita mai jos, noul telefon cu ecran care are diagonala de 6.1 inch fiind o combinatie intre un iPhone X si un iPhone 8, ceea ce era de asteptat din partea companiei Apple. iPhone 9 are un ecran care seamana cu cel al iPhone X si o carcasa care seamana cu cea a iPhone 8, nsa per total va fi mai lat si mai inalt decat modelul lansat in toamna anului 2017 multumita ecranului cu diagonala mult mai mare.

iPhone X Plus camera tripla schita 2

iPhone 9 si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple in cursul acestei toamne, cei de la Apple putand aduce primul model ceva mai tarziu in magazine din cauza unor probleme cu fabricarea ecranelor. Nu se stie docamdata sigur si ce preturi urmeaza sa aiba iPhone 9 si iPhone X Plus, insa cu siguranta nu vor fi atat de ieftine precum se asteapta cei care isi doreau sa vada un ecran de 6.5 inch inca din 2017 in telefoanele iPhone.

7 COMENTARII