Windows 10: Functia IMPORTANTA Lansata in SECRET

Windows 10 a avut o functie foarte importanta lansata in secret de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, iata ce face.

Windows 10 Functia IMPORTANTA Lansata SECRET

Windows 10 are disponibila de luna aceasta o noua functie extrem de interesanta care aduce pentru utilizatori ceva ce parea imposibil pentru calculatoare, dar exista pentru telefoane si tablete inca de acum cativa ani. Mai exact, Windows 10 are implementata de catre Microsoft o functie care permite instalarea de aplicatii direct de pe Microsoft Store, din browser, pe oricare dintre device-urile cu acest sistem de operare, care sunt logate la acelasi cont de utilizator.

Windows 10 are noua functie implementata fara vreun anunt de catre cei de la Microsoft, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, simpla apasare a unui buton nou, numit Install on my devices, permitand instalarea de aplicatii la distanta. Cei de la Microsoft au oferit o functie similara pentru telefoanele Windows Phone cu ceva timp in urma, insa iata ca ea ajunge acum inclusiv pentru Windows 10, surpriza in sine fiind una foarte interesanta.

Windows 10: Functia IMPORTANTA Lansata in SECRET

Windows 10 Functia IMPORTANTA Lansata SECRET 1

Windows 10 nu mai necesita nici deschiderea aplicatiei Microsoft Store pe calculatoare pentru a mai instala aplicatiile, butonul din imaginea de mai sus facand totul automat, chiar daca vreti sa instalati aplicatia si dintr-un browser de telefon. Practic, atunci cand nu sunteti acasa, dar aveti calculatorul deschis, Windows 10 va putea instala aplicatiile pe care le doriti pentru a le putea folosi dupa ce ajungeti acasa, totul printr-o simpla apasare a unui buton din browser.

Windows 10 are functia implementata de noaptea trecuta pentru toata lumea, insa nu toti o pot folosi chiar de astazi, iar asta pentru ca ea nu s-a propagat in intreaga lume pana in prezent, deci daca nu o aveti, va trebui sa mai asteptati. Nici instalarea aplicatiilor pentru Windows 10 nu se va face imediat, ci dureaza pana la 15 minute, deci sistemul nu este deocamdata perfect, insa sunt sigur ca Microsoft lucreaza pentru a-l face si mai bun pentru utilizatori.