iPhone 7 si 7 Plus: Defectul MAJOR care le STRICA

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au un defect major care le strica in timpul utilizarii, dar care impune reparatia intr-un service pentru a le readuce la normal.

iPhone 7 7 Plus Defectul MAJOR STRICA

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt afectate de un nou defect foarte important care lasa clientii fara telefoane care sa poata fi folosite asa cum trebuie, in multe cazuri, ele repornind in mod aleator in timpul folosirii. Problema nu este noua pentru cele doua modele de telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa in ultima vreme au inceput sa apara tot mai multe cazuri, in principal de la telefoane care au o vechime de mai mult de un an de zile.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus afiseaza mai intai o aplicatie Voice Memos, Reportofon care este decolorata si nu poate fi accesata, iar utilizarea difuzorului devine imposibila in timpul apelurilor telefonice obisnuite. Acestea sunt primele “simptome” care daud e inteles ca acele telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba parte si de reporniri aleatorii, iar la baza problemei sta un cablu care se deconecteaza de la chip-ul audio al telefoanelor.

iPhone 7 si 7 Plus: Defectul MAJOR care le STRICA

Deocamdata nu se stie de ce se desprinde conectorul chip-ului audio, insa cei care le repara speculeaza ca loviri repetate, sau indoirea in timpul folosirii iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar fi cauza intreaga a problemei. Desi initial telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus raman fara functionalitatea difuzorului, dupa o simpla repornire ele refuza sa mai incarce sistemul de operare si raman blocate intr-un boot loop, reparatia devenind obligatorie in acel punct.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar putea suferi de un defect de fabricatie, asa cum se intampla si cu problema Touch Disease a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa deocamdata nu exista o investigatie amanuntita care sa confirme acest lucru. Pana cand va exista o analiza clara care sa ne spuna de ce apare aceasta problema pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus, este bine sa stiti daca daca intampinati vreuna dintre cele doua “simptome”, trebuie sa va asteptati la o reparatie pentru telefon.