iOS 12: Functia SECRETA care il face GROZAV

iOS 12 are o noua functie secreta care face sistemul de operare si mai interesant pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple implementand o surpriza foarte interesanta.

iOS 12 Functia SECRETA GROZAV

iOS 12 are o functie secreta foarte interesanta dezvaluita astazi multumita celor care au ocazia de a testa noutatile sistemului de operare pentru dezvoltarea de aplicatii pentru iOS. In clipul video de mai jos puteti vedea cum ne permite iOS 12 sa controlam interfetele aplicatiilor folosind doar ochii, ceva ce pana in prezent nu era posibil in vreun fel.

iOS 12 are implementat de catre compania Apple un sistem care permite crearea de Memoji, adica emoji animati si personalizati in functie de preferintele noastre. Aceasta noua functie pentru iOS 12 permite si inregistrarea de mesaje animate pe care sa le trimitem prietenilor, iar acum miscarile ochilor sunt urmarite in timpul procesului de creatie.

iOS 12: Functia SECRETA care il face GROZAV

iOS 12 poate acum nu doar sa urmareasca miscarile ochilor pentru a crea Memoji si a trimite clipuri video cu ceea ce facem noi, ci poate deasemenea sa permita controlarea interfetelor aplicatiilor. Desigur ca Apple nu a implementat in mod nativ aceasta functionalitate in aplicatiile sale, insa dezvoltatorii o pot face pentru aplicatiile terte din App Store.

iOS 12 va fi lansat in toamna acestui an de catre cei de la Apple, iar pana atunci dezvoltatorii de aplciatii au suficient timp la dispozitie pentru a implementa aceasta functionalitate. Desigur ca e greu de spus cam cine o va oferi pentru utilizatori, insa e bine de stiut ca ea exista si ca poate imbunatati substantial experienta de utilizare anul acesta.