Google Chrome UPDATE aduce NOI Functii IMPORTANTE

Google Chrome a fost actualizat noaptea trecuta de catre compania Google, iar imediat dupa instalare devin vizibile noile functii importante care sunt oferite.

Google Chrome UPDATE NOI Functii IMPORTANTE

Google Chrome a avut parte de o actualizare importanta in cursul noptii trecute, versiunea noua a aplicatiei pentru telefoane fiind lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga. In noua versiune a Google Chrome pentru telefoanele Android este acum disponibil un video player modificat de catre compania Google, el avand elemente din design-ul material folosit in sistemul de operare creat de catre americani pentru dispozitivele electronice.

Google Chrome a avut aceste schimbari descoperite initial in luna decembrie de catre unii utilizatori, insa ele a fost substantial modificate, pentru a oferi o experienta de utilizare mult mai buna pentru posesorii de telefoane. Google Chrome are mutate unele butoane in pozitii noi pentru a fi mai usor de folosit, are o bara de progres mult mai mica si mai usor de urmarit, are butoanele pentru sunet si fullscreen modificate in alte pozitii, dar are si alte cateva schimbari interesante.

Google Chrome UPDATE aduce NOI Functii IMPORTANTE

Google Chrome are deasemenea implementate noi gesturi pentru a parcurge mai usor clipurile video YouTube, o dubla atingere a ecranului facand asta, exact precum in aplicatia nativa oferita pentru aceasta platforma. Practic, Google Chrome aduce pentru utilizatorii de telefoane Android o parte din schimbarile mari pe care utilizatorii de calculatoare le vor vedea in versiunea pentru desktop a browserului de indata ce noul design pregatit de catre Google va fi lansat in mod oficial.

Google Chrome are, desigur, si alte functii in proces de testare in momentul de fata de catre compania Google, insa va trece destul timp de acum si pana in momentul in care ele vor fi disponibile in mod oficial. Google Chrome a fost actualizat chiar luna trecuta pe calculatoare de catre compania Google, asa ca o actualizare majora nu este asteptata prea curand pentru desktop, deci ramane sa vedem cand vor hotara americanii sa ne ofere noutati.