Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Noul Procesor INCREDIBIL

Samsung Galaxy S10 are confirmate in exclusivitate detaliile noului procesor incredibil pe care compania Samsung il va implementa in noul sau telefon mobil.

4

Samsung Galaxy S10 Noul PROCESOR

Samsung Galaxy S10 are dezvaluit in exclusivitate noul procesor pe care compania coreeana intentioneaza sa il foloseasca in viitorul sau smartphone, iar de la el se creeaza asteptari foarte mari pentru 2019. Samsung Galaxy S10 va fi lansat in prima parte a anului viitor de catre compania Samsung, iar in el va fi utilizat un chip Exynos 9820 in care va fi folosit un procesor Samsung Mongoose 4, M4, bazat pe arhitectura celor de la ARM.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba performante foarte bune in acest nou procesor in comparatie cu cel bazat pe arhitectura ARM Cortex-A76, insa separat de asta se pare ca urmeaza sa creasca si eficienta energetica. Acest noul procesor pentru Samsung Galaxy S10 ar trebui sa poata obtine scoruri de 13.000 de puncte in Geekbench, cu 30% mai mari decat cele ale iPhone 8 si iPhone X, insa asta daca ar functiona la frecventa sa maxima.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Noul Procesor INCREDIBIL

Samsung Galaxy S10 Noul PROCESOR 1

Samsung Galaxy S10 ar urma sa aiba performante la fel de bune precum viitorul chip A12 pe care compania Apple il va prezenta in aceasta toamna impreuna cu iPhone X Plus, deci asteptarile sunt foarte mari de la aceasta componenta. Desigur ca totul depinde si de frecventa de lucru pe care o va avea noul chip Exyno 9820, dar si cea pe care o poate atinge chip-ul Qualcomm Snapdragon 855 dupa implementare in Samsung Galaxy S10 anul viitor.

Samsung Galaxy S10 este deocamdata la foarte mult timp distanta de lansarea oficiala pentru clientii din lumea intreaga, el putand fi prezentat in cadrul CES 2019, sau poate chiar abia la Mobile World Congress 2019. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S10 va uimit foarte multa lume daca va reusi sa ofere performante egale cu cele asteptate de la noile telefoane iPhone din 2018, iar daca le va intrece, atunci nimeni nu va mai putea contesta capacitatea Samsung de a crea procesoare.