iPhone X: Povestea INCREDIBILA a Telefonului ce a Stat Doua Saptamani in Apa

iPhone X Povestea INCREDIBILA Doua Saptamani Apa

iPhone X este cel mai scump model de smartphone in momentul de fata, compania Apple comercializandu-si telefoanele la preturi mult prea mari, insa ele vin si cu unele benefici. Mai exact, iPhone X are implementata rezistenta la apa cu certificare IP67 din partea companiei Apple, iar desi asta nu permite oficial scufundarea cu un iPhone X, telefonul rezista totusi in apa.

In clipul video de mai jos puteti vedea povestea unui telefon iPhone X care a supravietuit doua saptamani de zile intr-un rau inainte de a fi recuperat de catre un youtuber. Acesta s-a “specializat” pe descoperirea de “comori” pierdute prin raurile din Texas, iar telefonul iPhone X pe care l-a gasit s-a dovedit a fi cea mai buna “comoara” pe care a gasit-o pana acum.

iPhone X: Povestea INCREDIBILA a Telefonului ce a Stat Doua Saptamani in Apa

Acel iPhone X a fost pornit de catre youtuber dupa ce a fost uscat bine, iar in interiorul sau a descoperit pozele unei mame cu fiul sau, iar asa a reusit sa il si returneze. Telefonul iPhone X avea o carcasa de protectie simpla pe el, care nu-i asigura rezistenta crescuta la apa, dar chiar si asa, el a putut fi pornit pentru a ajunge inapoi la femeia care l-a pierdut.

Este important de mentionat si faptul ca telefonul iPhone X a stat doua saptamani in apa de mica adancime, unde teoretic n-ar fi trebuit sa fie afectat nici daca ar fi fost introdus doar 30 de minute. Daca acel iPhone X ar fi stat in apa la o adancime mai mare, atunci e foarte posibil sa fi fost complet distrus, insa iata ca nu s-a intamplat, asa o femeie si-a recuperat telefonul.