iPhone X: Vanzari foarte MARI fata de GALAXY S9 in T1 2018

iPhone X a inregistrat vanzari foarte mari in comparatie cu Samsung Galaxy S9 in T1 2018, performantele telefonului Apple fiind impresionante anul acesta.

iPhone X Vanzari MARI GALAXY S9 T1 2018

iPhone X a inregistrat vanzari foarte mari in comparatie cu Samsung Galax S9 si Samsung Galax S9 Plus, separate, in T1 2018, telefonul companiei Apple fiind cel mai bine vandut smartphone de pe planeta, conform celor de la IHS. Puteti vedea in imaginea de mai jos estimarile lor privind vanzarile de smartphone-uri la nivel global in T1 2018, iar iPhone X a inregistrat vanzari usor mai mici decat intreaga serie Samsung Galax S9 la un loc, ceea ce e impresionant.

Samsung Galax S9 si Samsung Galax S9 Plus sunt prezentate in acest studiu cu vanzari de 14.6 milioane de unitati, cu 1.9 milioane mai mari decat a iPhone X, dar acesta din urma este doar un singur model de smartphone. Vanzarile urmarite aici acopera lunile ianuarie, februarie, si martie, seria Samsung Galax S9 fiind vanduta timp de doar doua saptamani in aceasta perioada, insa vanzarile estimate sunt cu mult mai mari decat ce a recunoscut Samsung.

iPhone X: Vanzari foarte MARI fata de GALAXY S9 in T1 2018

iPhone X Vanzari MARI GALAXY S9 T1 2018 1

Samsung Galax S9 si Samsung Galax S9 Plus au avut recunoscute vanzari de 10 milioane de unitati in lumea intreaga la aproape doua luni dupa lansare, nu la 2 saptamani, deci datele celor de la IHS sunt “umflate” bine de tot. E posibil ca IHS sa masoare aici numarul de unitati ale Samsung Galax S9 si Samsung Galax S9 Plus comandate de catre partenerii Samsung, deci acelasi lucru poate fi luat in calcul si pentru iPhone X, sau alte modele de telefoane iPhone.

Samsung Galax S9 Plus a fost telefonul cu vanzari mai mari, din serie, insa Galaxy Grand Prime Plus a fost modelul Samsung cel mai bine plasat, dupa iPhone X si iPhone 8, iPhone 8 Plus ajungand pe pozitia a 4-a. Per rotal, 5 dintre cele 10 smartphone-uri din top sunt iPhone, iar Samsung are restul, Apple si coreenii fiind singuri in top, Huawei si Vivo disparand in comparatie cu rezultatele de anul trecut.