Google Assistant: Noile Functii Lansate de Google

Google Assistant are o serie noua de functii lansate de catre compania Google pentru utilizatori, ele fiind anuntate cu cateva luni in urma inainte de a fi oferite.

Google Assistant Noile Functii Lansate Google

Google Assistant are parte de o serie de noua de functii lansate de catre compania Google, americanii anuntandu-le partial in cadrul Google I/O, insa iata ca ele devin oficiale pentru cei interesati sa le foloseasca. Vorbesc despre faptul ca Google Assistant devine compatibil cu smart dispaly-uri, adica un fel de boxe inteligente care au ecrane, sau doar dispozitive cu ecran care ne permit sa aflam divrse informatii utile pe baza de comenzi vocale.

Google Assistant a fost mentionat de catre producatorii acestor dispozitive ca fiind asistentul personal ales pentru ele inca de la CES 2018, in ianuarie, iar in mai cei de la Google au anuntat ca vor oferi suport pentru produse. Acum in Google Assistant incep sa apara si primele setari care vor permite folosirea asistentului personal al celor de la Google cu aceste dispozitive inteligente care au ecran, asta in timp ce Siri e dezastruos pe HomePod.

Google Assistant: Noile Functii Lansate de  Google

Google Assistant Noile Functii Lansate Google 1

Google Assistant este unul dintre cei mai populari, sau poate chiar cel mai folosit asistent personal pentru telefoane mobile si tablete, iar cei de la Google vor sa-i extinda functionalitatea si la alte dispozitive. Google Assistant are deja suport pentru boxele inteligente, compania Google lansand produse de acest gen cu ceva timp in urma, asa ca urmatorul pas era ca asistentul personal sa ajunga si in smart display-uri, dar cel mai probabil suportul nu se va limita doar la atat.

Google Assistant le va permite utilizatorilor de smart display-uri sa vada intrari din calendar, sa vada filme, sau clipuri video YouTube, sa asculte muzica, sa vada poze, sau sa controleze dispozitive inteligente din casa. In acelasi timp, Google Assistant le va permite sa faca si apeluri telefonice, sa faca apeluri video, sau caute retete pentru mancare, sau chiar sa obtina informatii despre navigare ghidata spre o anumita locatie unde doresc sa ajunga.

Articolul precedent14 iunie 2018 – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Articolul următorMicrosoft Surface Pro 6 vine cu un NOU Design
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.