Google Assistant: Asa ARATA NOUL Design

Google Assistant are un nou design implementat de catre compania Google, iar utilizatorii se pot bucura chiar de astazi si il pot folosi in aplicatii.

Google Assistant ARATA NOUL Design

Google Assistant a avut anuntata in luna mai o schimbare importanta de design de catre compania Google, asistentul persoanl trecand printr-o serie de modificari menite sa il faca mai util pentru oamenii din lumea intreaga. Google cand anunta ceva, se si apuca de treaba, astfel ca in cea mai recenta versiune a aplicatiei sale pentru Android a si introdus noul design pentru interfata Google Assistant, iar mai jos puteti vedea cum arata schimbarile oferite.

Google Assistant afiseaza acum mai rapid informatii utile dspre ceea ce facem in urmatoarea zi, totul in functie de ora, locatia si interactiunile recente, asa cum a fost promis la Google I/O in mai. Mai mult decat atat, interfata Google Assistant  are cateva schimbari si pentru elementele de interfata, inclusiv alerte explicative pentru cei care folosesc aplicatia pentru prima oara, totul incepand cu un mesaj de “bun venit” personalizat, afisat in partea superioara a aplicatiei.

Google Assistant: Asa ARATA NOUL Design

Google Assistant ARATA NOUL Design 1

 

Google Assistant listeaza sub acel mesaj un carusel cu o multitudine de optiuni disponibile pentru a controla asistentul, iar sub el este afisata sectiunea Coming up for you, cu detalii despre ce urmeaza sa facem in ziua respectiva. In continuare, Google Assistant listeaza informatii despre bursa, plus o sectiune Explore using Assistant, care ofera posibilitatea de a descoperi extensii terte care sunt functionale cu aplicatia Google si permit controlarea asistentului.

Google Assistant avea nevoie de cateva schimbari importante pentru interfata in ideea de a ramane in atentia utilizatorilor care o aplicatie care ii poate tine mereu informati cu privire la tot ceea ce se intampla in lume. Google Assistant ramane deocamdata disponibil doar pentru utilizatorii Android in mod nativ, si intr-o aplicatie complet separata, insa in iOS nu exista o aplicatie separata pentru asistent, insa sunt destul de sigur ca ea va fi implementata in perioada urmatoare.

1 COMENTARIU