Apple Maps este PICAT de Cateva Ore Bune

Apple Maps are unele servicii indisponibile de cateva ore bune, serviciul de harti al companiei Apple generand frustrare in randul utilizatorilor.

Apple Maps PICAT Ore Bune

Apple Maps, sistemul de harti creat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, este indisponibil de cateva ore bune fara ca americanii sa confirme in mod oficial asta pana de curand. Desi foarte multi utilizatori se plang din cauza faptului ca nu pot face vreo cautare in platforma si nu pot folosi functia de navigare ghidata, cei de la Apple n-au confirmat problemele Apple Maps.

Apple Maps are o perioada neobisnuit de lunga de indisponibilitate, in conditiile in care un serviciu de acest gen ar trebui sa fie permanent disponibil pentru toata lumea. Desi hartile se incarca normal si afiseaza informatii, nimeni nu poate cauta vreo locatie folosind sistemul standard al celor de la Apple, iar navigarea ghidata pentru Apple Maps nu functioneaza in vrei maniera.

Apple Maps este PICAT de Cateva Ore Bune

Apple Maps nu are in mod normal probleme de acest gen, platforma celor de la Apple fiind in mod normal disponibila fara intreruperi cam tot timpul, mai putin acum. Problemele sunt intalnite pe iPhone si iPad cu diverse probleme ale iOS, insa inclusiv pe Mac-uri, platforma Apple Maps fiind folosita de un numar destul de mare de persoane la nivel global.

Apple Maps apare acum marcat ca avand probleme cu sistemul de cautare si navigare ghidata, website-ul Apple care afiseaza starea de functionare a serviciilor avand o actualizare facuta pentru a mentiona problemele. Avand in vedere ca Apple Maps nu este functional de cateva ore bune si abia acum a fost recunoscut totul de catre Apple, e greu de spus cand vor fi rezolvate problemele.