iPhone cu Camera Tripla: Iata CAND va fi Lansat

iPhone cu camera tripla este pregatit pentru a fi lansat de catre compania Apple, iar acum aflam si cand urmeaza sa ajunga pe piata pentru clienti.

iPhone Camera Tripla CAND Lansat

iPhone cu o camera tripla este ceva ce am tot auzit in ultimele saptamani, insa nimeni nu pare sa aiba o idee foarte clara cu privire la ceea ce intentioneaza compania Apple sa faca in urmatoarele luni cu privire la aceasta schimbare. Unii au spus ca iPhone X Plus va avea o camera tripla implementata de catre Apple, au si interpretat aiurea schite pentru a sustine ideea, insa in realitate se pare ca abia in 2019 vom avea un asemenea model lansat.

Apple cumpara lentile pentru senzorii de imagine ai iPhone de la compania Largan, iar aceasta urmeaza sa produca lentile pentru camere triple pentru iPhone abia undeva in cursul anului viitor, nu anul acesta. Cei de la Largan intentioneaza sa produca inclusiv noi lentile pentru camere care faciliteaza realizarea de zoom la distanta mare, iar ele urmeaza sa fie disponibile pentru telefoanele iPhone ale celor de la Apple abia in cursul anului 2019.

iPhone cu Camera Tripla: Iata CAND va fi Lansat

Huawei P20 Pro este primul smartphone premium care are o camera tripla utila, iar cei de la Apple vor sa profite de aceasta tehnologie interesanta pentru a le oferi clientilor ceva ce le-ar permite sa faca poze si filmari de calitate foarte buna. Desigur ca a implementa in iPhone o camera tripla nu este usor, insa 2019 este anul in care Apple ar cam trebui sa mai faca o schimbare majora pentru camera, iar includerea a inca unui senzor de imagine pare a fi ceva logic.

“Smartphone-use lens module maker Largan Precision is developing 7P (seven plastic lens pieces) lens modules and is likely to begin large-volume shipments in 2019. Largan may also begin to ship 5P periscope lens modules in 2019.”

Desigur ca daca ar vrea sa uimeasca lumea cu adevarat, cei de la Apple ar putea oferi un singur senzor de imagine care sa fie peste toate celelalte de pe piata, asa cum face Google in fiecare toamna, dar din pacate cei din Cupertino nu sunt capabili de asa ceva. In ciuda acestui lucru, cei de la Apple vor sa ofere un iPhone cu o camera tripla, iar el va veni in 2019, deci anul acesta trebuie sa asteptam o camera duala si nimic mai mult.