Apple va Produce Filme si Seriale cu Oprah Winfrey

Apple Filme Seriale Oprah Winfrey

Apple a anuntat in cursul noptii trecute intrarea intr-un parteneriat cu Oprah Winfrey care are drept scop crearea de filme si seriale care urmeaza sa fie lansate in Apple Music. Vorbim despre continut original pe care celebra moderatoare de emisiuni il va crea pentru cei de la Apple in cel putin urmatorii doi ani, o serie de proiecte urmand a fi finantate de catre Apple.

Oprah Winfrey este una dintre cele mai populare vedete americane, ea reusind sa atraga atentia a milioane peste milioane de persoane cu emisiunile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Desi Oprah Winfrey s-a facut cunoscuta in lumea intreaga ca moderatoare de emisiuni, ea este si actrita, si a aparut intr-o varietate de filme produse la Hollywoodl.

Apple va Produce Filme si Seriale cu Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este o personalitate extrem de cunoscuta in SUA, iar parteneriatul cu cei de la Apple va aduce cu siguranta Apple Music in atentia multor oameni care nu erau interesati de platforma. Avand in vedere ca proiectele la care lucreaza Oprah Winfrey vor fi disponibile exclusiv pentru Apple Music, atunci e de asteptat ca ca numarul de abonati ai platformei sa creasca in 2018 si 2019, cel putin.

“Apple today announced a unique, multi-year content partnership with Oprah Winfrey, the esteemed producer, actress, talk show host, philanthropist and CEO of OWN. Together, Winfrey and Apple will create original programs that embrace her incomparable ability to connect with audiences around the world. Winfrey’s projects will be released as part of a lineup of original content from Apple.”

Apple a contractat in ultimul an peste 10 seriale, sau filme, pe care intentioneaza sa le lanseze in cadrul Apple Music pentru utilizatorii din lumea intreaga. Compania americana investeste masiv in crearea de continut original cu care sa concureze Netflix si Amazon, insa e greu de spus in ce masura va si reusi sa isi duca la indeplinire planurile pe care le are.