Prima Pagina Windows 10 Windows 10: Functia MAJORA pe care NU o ai in Mac

Windows 10: Functia MAJORA pe care NU o ai in Mac

Windows 10 are anuntata o noua functie majora pe care compania Apple inca nu a implementat-o pentru Mac-urile sale, dar pe care vei dori sa o ai.

6

Windows 10 Schimbarea MAJORA Microsoft

Windows 10 are anuntata o schimbare majora de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii dorind sa ofere cea mai buna experienta posibila, iar asta aduce si noutati interesante. Mai exact, compania Microsoft intentioneaza sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga un sistem special care va folosi inteligenta artificiala pentru a conrola actualizarile care sunt oferite pentru sistemul de operare Windows 10.

Windows 10 are implementata aceasta functionalitate dupa ce Microsoft a anuntat ca cele mai recente versiuni ale sistemelor sale de operare au mai putine probleme, iar utilizatorii se planga mai rar de ele, in comparatie cu cele vechi. Microsoft a derulat un program pilot incepand din toamna anului trecut si a testat impactul acestui sistem cu inteligenta artificiala asupra actualizarilor facute pentru Windows 10, iar rezultatele au fost atat de bune incat s-a luat decizia lansarii la nivel global.

Windows 10: Functia MAJORA pe care NU o ai in Mac

Windows 10 va folosi inteligenta artificiala pentru a detecta care calculatoare fac actualizarile mai repede, si va afisa alerte de instalare a lor intai, inainte sa le afiseze pentru alte tipuri de utilizatori. Aceasta tehnica a ajutat Microsoft sa creasca si rapiditatea cu care sunt instalate actualizarile pentru Windows 10, astfel ca April 2018 Update a fost instalat pe primele 250 de milioane de calculatore in doar 50% din timpul necesar pentru Fall Creators Update.

“When our AI model, feedback or telemetry data indicate that there may be an issue, we quickly adjust and prevent affected devices from being offered the update until we thoroughly investigate. Once issues are resolved we proceed again with confidence. This allows us to throttle the update rollout to customers without them needing to take any action.”

Windows 10 are practic parte de un sistem inteligent de actualizari pe care cei de la Microsoft l-au creat, iar totul in conditiile in care foarte multa lume se plange din cauza faptului ca April 2018 Update este cea mai proasta actualizare lansata pana in prezent. Desigur ca Microsoft este de o cu totul alta parere, americanii spunand ca lumea e tot mai multumita de Windows 10, insa desigur ca nu avea cum sa recunoasca faptul ca sistemul sau de operare are probleme, asa ca acum toata lumea va folosi inteligenta artificiala.