Windows 10: Functia MAJORA pe care NU o ai in Mac

Windows 10 are anuntata o noua functie majora pe care compania Apple inca nu a implementat-o pentru Mac-urile sale, dar pe care vei dori sa o ai.

Windows 10 Schimbarea MAJORA Microsoft

Windows 10 are anuntata o schimbare majora de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii dorind sa ofere cea mai buna experienta posibila, iar asta aduce si noutati interesante. Mai exact, compania Microsoft intentioneaza sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga un sistem special care va folosi inteligenta artificiala pentru a conrola actualizarile care sunt oferite pentru sistemul de operare Windows 10.

Windows 10 are implementata aceasta functionalitate dupa ce Microsoft a anuntat ca cele mai recente versiuni ale sistemelor sale de operare au mai putine probleme, iar utilizatorii se planga mai rar de ele, in comparatie cu cele vechi. Microsoft a derulat un program pilot incepand din toamna anului trecut si a testat impactul acestui sistem cu inteligenta artificiala asupra actualizarilor facute pentru Windows 10, iar rezultatele au fost atat de bune incat s-a luat decizia lansarii la nivel global.

Windows 10: Functia MAJORA pe care NU o ai in Mac

Windows 10 va folosi inteligenta artificiala pentru a detecta care calculatoare fac actualizarile mai repede, si va afisa alerte de instalare a lor intai, inainte sa le afiseze pentru alte tipuri de utilizatori. Aceasta tehnica a ajutat Microsoft sa creasca si rapiditatea cu care sunt instalate actualizarile pentru Windows 10, astfel ca April 2018 Update a fost instalat pe primele 250 de milioane de calculatore in doar 50% din timpul necesar pentru Fall Creators Update.

“When our AI model, feedback or telemetry data indicate that there may be an issue, we quickly adjust and prevent affected devices from being offered the update until we thoroughly investigate. Once issues are resolved we proceed again with confidence. This allows us to throttle the update rollout to customers without them needing to take any action.”

Windows 10 are practic parte de un sistem inteligent de actualizari pe care cei de la Microsoft l-au creat, iar totul in conditiile in care foarte multa lume se plange din cauza faptului ca April 2018 Update este cea mai proasta actualizare lansata pana in prezent. Desigur ca Microsoft este de o cu totul alta parere, americanii spunand ca lumea e tot mai multumita de Windows 10, insa desigur ca nu avea cum sa recunoasca faptul ca sistemul sau de operare are probleme, asa ca acum toata lumea va folosi inteligenta artificiala.

6 COMENTARII

  1. Mai stii altceva ? La fiecare articol despre Windows 10 o bagi pe asta cu insiderii .
    Ti-am mai spus odata – iOS cum e ? Nu e testat tot de utilizatori, poate in masura mult mai mare , avand zeci de beta publice ?
    Sau ti se pare ca Microsoft nu testeaza si ei insisi ?
    Te-a obligat cineva sa folosesti W10 ? Stai la MacOS si lasa Windows 10 ca si asa nu cred ca stii mare lucru despre system decat ca are un program numit Insider PREVIEW care nu e nici pe departe public ca in cazul iOS.
    MacOS si toate celelalte soft-uri Apple nu au un program beta ? Cine testeaza acolo nu tot niste “insideri” ?

  2. Pish pa aktualizarile lor. Au ajuns mai rau ca decat cei de la apple. Windows 10 si face update cand vrea plua lor. Cum plm sa te duci la birou si sa deschizi laptopul si kakatul de windows sa inceapa sa isi faca “spring shiat update” 30 de minute???? Ma intreb cum au patit-o gusterii in prezentari business. “Acum va prezint…… “Windows fkning update”. Asteptati 40 de minute
    A trebuit sa modific registrii ca sa nu mai faca mizeria asta

  3. Ai citit acordul de licenta/utilizare ? Te obliga sa accepti update-urile cand vin , fara notificare si fara posibiliatea de a alege sa nu le instalezi.
    De altfel asta este si una din caracteristicile principale ale W10 – update continuu pt ca sistemul e in continua transformare.
    Pe de alta parte , cu ce te deranjeaza ca se face update in background ? Nu cred ca ai vazut mesaj sa astepti sa se faca update-ul . Poti sa-ti faci treaba in continuare si rareori , la update-uri importante, ti se reaminteste sa faci un restart.

  4. În comparație cu Apple, Windows va fi mereu os-ul cel mai bun și accesibil. Gen Ios și android. Cat despre actualizări, toate sunt testate mai mult sau mai puțin, problema insa este ca acei developeri nu prea sunt pricepuți, în special la Apple. Nu o sa va dau exemple pentru ca ar fi multe de spus despre acest mac OS și firma Apple care promovează prostia la rang înalt iar turma de oi pun botul mereu. Legat de titlu este și normal ca orice producător, google, Microsoft au avut tehnologii și funcții mereu înainte și peste Apple. Cine nu recunoaște este spălat pe creier grav.