Windows 10: Functia TARE Anuntata de Microsoft

Windows 10 are o functie foarte tare anuntata de catre compania Microsoft, ea fiind deja testata de catre unii utilizatori care o asteptau de foarte multa lume.

Windows 10 Functia TARE Microsoft swiftkey

Windows 10 are permanent parte de noutati implementate de catre compania Microsoft, iar astazi aflam despre planul americanilor de a aduce altceva bun pentru utilizatorii care folosesc platforma in diverse zone de pe glob. Dupa cum puteti vedea si in imaginea animata de mai jos, cei de la Microsoft intentioneaza sa implementeze in Windows 10 suport pentru tastatura SwiftKey, care simplifica scrierea oricarui fel de texte folosind ecrane tactile.

Windows 10 urmeaza sa aiba noua tastatura SwiftKey disponibila undeva in cursul acestui an, cel mai probabil cu actualizarea care va fi lansata in toamna de catre cei de la Microsoft, deci nu va ganditi ca ea va fi oferita prea curand. Chiar si asa, vorbim despre implementarea unei tastaturi care va face utilizarea Windows 10 pe tabletele Surface, sau alte laptop-uri cu ecran tactil, mult mai simpla, ea avand un sistem grozav de scriere predictiva.

Windows 10: Functia TARE Anuntata de Microsoft

Windows 10 Functia TARE Microsoft swiftkey

Windows 10 va beneficia de pe urma tastaturii SwifyKey si de un sistem mai bun pentru corectarea automata a cuvintelor care sunt scrise, ea avand un spate un sistem de inteligenta artificiala foarte avansat. Tastatura SwiftKey a fost gandita pentru a fi implementata in telefoane si tablete, insa cum Windows 10 este atat de versatil, era normal ca ea sajunga si in acest sistem de operare, mai ales ca el e oferit pe multe tipuri de terminale mobile.

Windows 10 are implementata aceasta tastatura SwiftKey in versiunea Redstone 5 a sistemului de operare, ea oferind suport pentru limbile: engleza, franceza, germana, italiana, portugheza, rusa si spaniola, deocamdata. Windows 10 a avut parte de o evolutie destul de proasta in aceasta primavara dupa ce actualizarea recenta a generat mai multe probleme decat imbunatatiri pentru utilizatorii de calculatoare, asa ca acest anunt aduce speranta ca lucrurile intra intr-un fagas normal la Microsoft si problemele majore vor disparea in actualizarile urmatoare.