Windows 10: Microsoft si Telefonul SURPRINZATOR

Windows 10 are acum in dezvoltare un telefon surprinzator de catre compania Microsoft, americanii dorind sa le ofere clientilor un produs cum nu au mai vazut.

Windows 10 Microsoft Telefonul SURPRINZATOR

Windows 10 este principalul sistem de operare al companiei Microsoft, el fiind gandit pentru a fi suficient de versatil astfel incat sa poata rula pe o gama diversificata de dispozitive, inclusiv telefoane mobile si tablete. Avand in vedere faptul ca Windows 10 este un sistem de operare universal, cei de la Microsoft au in momentul de fata in curs de dezvoltare un telefon pliabil care urmeaza sa ruleze sistemul de operare al americanilor.

Windows 10 va rula pe telefonul pe care il vedem in imaginile de mai jos, dispozitivul fiind cunoscut cu numele de cod Andromeda, el fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme, dar deocamdata nu avem vreo imagine cu vreun prototip. In ciuda acestui lucru, imaginile de mai jos ne arata cum ar gandi Microsoft sistemul de pliere al telefonului sau, in prima imagine fiindu-ne prezentat un mod de a utiliza telefonul cu Windows 10 ca o mini-tableta cu tastatura virtuala.

Windows 10: Microsoft si Telefonul SURPRINZATOR

Windows 10 Microsoft Telefonul SURPRINZATOR 1

Windows 10 are deja o interfata special gandita pentru a permite folosirea ecranelor tactile, tabletele Surface stand dovada pentru versatilitatea sa, insa pentru telefoane interfata ar trebui gandita usor diferit. Un telefon pliabil trebuie sa poata fi folosit in primul rand ca telefon, insa in functie de modul pliat, sau standard, Windows 10 va afisa anumite elemente de interfata pentru controlare ca o tableta, sau controlarea unei parti ca un ecran secundar, unde pot fi afisate diverse informatii.

Windows 10 Microsoft Telefonul SURPRINZATOR 3

Windows 10 nu este deocamdata folosit pe vreun telefon de acest gen, insa produsul viitor al celor de la Microsoft ar trebui sa aiba un eran de 7 – 10 inch atunci cand nu este pliat, deci in mod standard ar trebui sa aiba cam 4.5 – 5 inch. Deocamdata totul este in stadiul de dezvoltare in cadrul companiei Microsoft, asa ca probabil Windows 10 ne va dezvalui diverse alte informatii despre viitorul telefon pliabil inainte de a fi lansat, cei de la Microsoft incluzand detalii despre existenta sa si acum.

2 COMENTARII