Google Maps: Masinile Street View REVIN in Romania

Google Maps urmeaza sa aiba parte de actualizari importante deoarece masinile Street View revin in Romania pentru a actualiza si fotografia orase si drumuri.

Google Maps Masinile Street View Romania

Google Maps urmeaza sa aiba parte de actualizari importante pentru modulul Street View deoarece masinile celor de la Google revin in Romania vara aceasta pentru a actualiza imaginile locale disponibile in platforma. Cei de la Google spun ca se concentreaza pe fotografierea drumurilor care leaga localitatile din Romania, astfel ca Google Maps va afisa in lunile urmatoare prin Street View informatii mai exacte pentru diverse locatii de pe teritoriul Romaniei.

Google Maps va fi actualizat cel mai probabil peste vara deoarece masinile vor incepe sa circule din data de 25 iunie prin Romania, ele urmand a fotografia diverse zone in decursul a doua luni de zile. Street View exista in Romania din 2010, iar acoperirea pentru Google Maps s-a facut incepand din 2012, peste 40.000 de KM de drumuri cu 39 de orase fiind fotografiate atunci, impreuna cu sute de obiective turistice, iar vara aceasta actualizarile vor continua.

Google Maps: Masinile Street View REVIN in Romania

Google Maps Masinile Street View Romania 1

Google Maps va avea deasemenea in Street View imagini din Delta Dunarii, cei de la Google avand echipament de fotografiere in acea zona in momentul de fata, proiectul fiind dezvoltat in colaborare cu World Wide Fund Romania. Mai mult decat atat, in Street View pentru Google Maps vor aparea in curand noi imagini care contin obiective turistice importante din Transilvania, astfel ca vei putea vedea in avans ce urmeaza sa vizitezi, pentru a sti ce te asteapta.

“În aceasta vară, mașinile Google Street View se întorc în România pentru a actualiza imaginile locale din Google Maps. Focusul va fi pe fotografierea șoselelor și drumurilor care leagă localitățile. Mașinile vor porni pe 25 iunie și se vor plimba prin țara noastră timp de două luni. De asemenea, în această perioadă se desfășoară preluarea de imagini Street View din Delta Dunării, proiect derulat în colaborare cu organizația World Wide Fund Romania. Mai mult, în perioada următoare vor fi publicate pe Google Maps imagini Street View din diferite obiective turistice din Transilvania.”

Google Maps este cel mai folosit serviciu de harti de pe planeta, iar cei de la Google se uita cu atentie mai mare la Romania, unde exista cel mai probabil milioane de oameni care folosesc platforma in fiecare luna. Google Maps va avea o multime noutati pentru romanii care folosesc platforma, impreuna cu Street View, iar asta deoarece impreuna cu fotografierea locatiilor, cei de la Google actualizeaza inclusiv hartile pentru a oferi navigare ghidata mai exacta.