iOS 12 Jailbreak a fost Facut deja pe iPhone X

iOS 12 Jailbreak iPhone X

iOS 12 jailbreak a fost deja realizat pentru prima versiune a sistemului de operare iOS 12, iar in clipul video de mai jos puteti vedea un iPhone X exploatat de catre hackeri. Cei de la Keenlab au reusit sa faca acest iOS 12 jailbreak pe iPhone X, si vorbim despre o echipa de cercetatori chinezi care nu vor oferi vreodata public exploit-ul folosit pentru acest software.

Desigur ca nu s-au dezvaluit vulnerabilitatile exploatate pentru a realiza aceasta solutie de iOS 12 jailbreak pentru iPhone X, iar informatiile de acest gen nici nu vor aparea prea curand. Cei de la KeenLab au mai publicat in trecut dovezi ale unor solutii de jailbreak, asa ca aceasta noua penru iOS 12 jailbreak nu ar trebui sa mire in vreun fel, sau altul.

iOS 12 jailbreak este deocamdata foarte departe de a fi lansat in mod oficial, iar asta deoarece sistemul de operare este deocamdata disponibil doar in versiune beta pentru toata lumea. Ca sa fiu complet sincer, nu mi-as face sperante ca o solutie de iOS 12 jailbreak va fi lansata pana in toamna de catre cineva, asa ca nu va imaginati ceva diferit.