iOS 12 Jailbreak a fost Facut deja pe iPhone X

iOS 12 Jailbreak iPhone X

iOS 12 jailbreak a fost deja realizat pentru prima versiune a sistemului de operare iOS 12, iar in clipul video de mai jos puteti vedea un iPhone X exploatat de catre hackeri. Cei de la Keenlab au reusit sa faca acest iOS 12 jailbreak pe iPhone X, si vorbim despre o echipa de cercetatori chinezi care nu vor oferi vreodata public exploit-ul folosit pentru acest software.

Desigur ca nu s-au dezvaluit vulnerabilitatile exploatate pentru a realiza aceasta solutie de iOS 12 jailbreak pentru iPhone X, iar informatiile de acest gen nici nu vor aparea prea curand. Cei de la KeenLab au mai publicat in trecut dovezi ale unor solutii de jailbreak, asa ca aceasta noua penru iOS 12 jailbreak nu ar trebui sa mire in vreun fel, sau altul.

iOS 12 jailbreak este deocamdata foarte departe de a fi lansat in mod oficial, iar asta deoarece sistemul de operare este deocamdata disponibil doar in versiune beta pentru toata lumea. Ca sa fiu complet sincer, nu mi-as face sperante ca o solutie de iOS 12 jailbreak va fi lansata pana in toamna de catre cineva, asa ca nu va imaginati ceva diferit.

Articolul precedentSamsung Galaxy Note 9: Modelul EXCLUSIV din Vara
Articolul următorOrange va Testa o Retea 5G in PREMIERA Europeana
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.