Samsung Galaxy Note 9: Modelul EXCLUSIV din Vara

Samsung Galaxy Note 9 va fi pus in vanzare intr-un model exclusiv incepand din aceasta vara, compania Samsung urmand a le oferi clientilor ceva ce asteptau de mult.

Samsung Galaxy Note 9 Modelul EXCLUSIV Vara

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat si anul acesta de catre compania coreeana intr-o versiune exclusiva pentru clientii din lumea intreaga, aparitia sa fiind dezvaluita astazi de catre surse apropiate celor de la Samsung. Vorbim despre un model exclusiv al Samsung Galaxy Note 9 deoarece va fi vandut doar in cateva piete din lumea intreaga si nu va fi oferit la scara atat de larga precum modelele standard, ceva ce este obisnuit pentru coreeni.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie disponibil intr-o versiune care are 512 GB spatiu de stocare si 8 GB de memorie RAM, cei de la Samsung intentionand sa ofere telefonul spre vanzare in cateva tari asiatice. Coreea de Sud, China, si alte cateva tari vor avea acest model exclusiv al Samsung Galaxy Note 9 disponibil pentru achizitie, in restul lucrurile urmand a ramane la fel ca si pana acum, modelele standard fiind puse in vanzare de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 9: Modelul EXCLUSIV din Vara

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba aceleasi specificatii precum Samsung Galaxy S9, adica noile chip-uri Exynos 9810 si Qualcomm Snapdragon 845, Android 8.1 urmand a fi integrat de catre compania coreeana. Mai mult decat atat, pentru Samsung Galaxy Note 9 este pregatita si o imensa baterie de 4000 mAh, o schimbare radicala pentru telefoanele celor de la Samsung dupa ce in urma cu doi ani ultima crestere a bateriei a adus telefoane care explodau.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba si un design extrem de similar cu cel al Samsung Galaxy Note 8 pentru partea frontala, in timp ce in carcasa vom vedea o camera duala pozitionata orizontal, si un cititor de amprente. Din pacate Samsung Galaxy Note 9 nu va aduce schimbari mari pentru design, insa cei de la Samsung vor sa compenseze cu noi componente mai performante, si cu imbunatatiri software, asa ca va fi interesant de vazut ce se va oferi in lansarea din august.