Google Maps: Noua Functie EXCELENTA Lansata OFICIAL

Google Maps are o noua functie grozava lansata oficial de catre compania Google pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga noaptea trecuta.

Google Maps Noua Functie EXCELENTA OFICIAL

Google Maps a avut o noua functie foarte importanta anuntata de catre compania Google in cadrul conferintei I/O din cursul lunii mai, iar noaptea trecuta ea a fost lansata oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Functia nu a aparut deocamdata pentru chiar toata lumea deocamdata, insa in Google Maps ar trebui sa o aiba disponibila deja unele persoane, iar aici vorbim despre noua functie For You pe care Google a creat-o special pentru noi.

Google Maps are creata aceasta functie speciala For You pentru a ne oferi recomandari pentru locatii pe care sa le vizitam, totul in baza a ceea ce am vizitat pana acum, si a ceea ce am urmarit in cadrul aplicatiei. Google Maps are aceasta functie disponibila intr-o noua sectiune speciala din aplicatie, astfel ca veti avea o interfata plina de recomandari din care veti putea alege ceea ce va intereseaza pentru a descoperi noi locatii in care sa va petreceti timpul.

Google Maps: Noua Functie MAJORA Lansata OFICIAL

Google Maps Noua Functie EXCELENTA OFICIAL 1

Google Maps preia recomandarile pentru For You din recenziile facute de catre utilizatorii din lumea intreaga pentru locatii din intreaga lume in decursul timpului, astfel ca veti sti in avans ce urmeaza sa vizitati. Google Maps afiseaza inclusiv poze pentru locatiile in care urmeaza sa mergem, totul fiind gandit de catre cei de la Google pentru a ni se oferi cea mai buna experienta de utilizare, astfel incat sa nu facem alegeri gresite cand folosim functia.

Google Maps afiseaza inclusiv cate un scor pentru fiecare recomandare, acela reprezentand procentul de acuratete pentru provirea acelei recomandari cu nevoile voastre in functie de ceea ce faceti in aplicatie. Totul este gandit pentru Google Maps astfel incat lumea sa exploreze mai multe locatii de pe planeta cu ajutorul oamenilor care au facut-o deja si au lasat recomandari utile, asa ca vorbim despre ceva foarte interesant oferit de catre Google.