Google Pixel 3 XL: SURPRIZA URIASA Anuntata

Google Pixel 3 XL are confirmata o surpriza uriasa pe care cei de la Google urmeaza sa o ofere pentru clientii care vor dori sa cumpere noul model de smartphone.

Google Pixel 3 XL SURPRIZA URIASA Anuntata

Google Pixel 3 XL are astazi o surpriza uriasa anuntata pentru cei care asteapta noul model de smartphone, ea venind de la o sursa de foarte mare incredere, care a furnizat informatii valide si in trecut cu privire la smartphone-uri si tablete. Mai exact, imaginea de mai jos reperzinta una dintre carcasele fabricate pentru lansarea Google Pixel 3 XL de catre un producator care are schitele telefonului, iar acesta urmeaza sa aiba o camera standard.

Google Pixel 3 XL era asteptat cu o camera duala, in premiera pentru seria de telefoane mobile ale celor de la Google, insa iata ca acest lucru nu se va intampla, iar noul smartphone va fi in continuare vandut cu o camera standard. Desi Google Pixel 3 XL va avea decupaj in partea frontala a ecranului, iata ca pentru carcasa nu este pregatita o camera frontala de catre cei de la Google, ci aceeasi camera normala, cu software imbunatatit.

Google Pixel 3 XL: SURPRIZA URIASA Anuntata

Google Pixel 3 XL SURPRIZA URIASA Anuntata 1

Google Pixel 3 XL va beneficia de software-ul avansat pe care Google l-a creat pentru telefoanele pe care le vinde, acesta permitand inregistrarea de poze si clipuri video grozave folosind o camera standard. Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba deasemenea si o functie portret implementata chiar daca are o singura camera, acelasi lucru fiind oferit de catre cei de la Google si pentru modelele lansate anterior, acestea fiind extrem de apreciate pentru functionalitatea foto/video.

Google Pixel 3 XL este pregatit pentru lansare in toamna acestui an de catre compania Google, el urmand a veni si cu un model care are dimensiuni mai mici, iar camera va fi tot una standard pentru acel model. Google Pixel 3 XL va fi un rival pentru noile modele ale iPhone, care vor fi lansate in toamna acestui an, dar si pentru restul telefoanelor Android premium de pe piata, asa ca va trebui sa aiba specificatii de top, si o camera pe masura lor.

3 COMENTARII

  1. Si care e surpriza? Nu de alta dar informatia era deja vehiculata (cu un grad destul de mare de credibilitate) de ceva saptamani pe blog-urile tehnice de afara. Apropo, de ce 2 camere cand noi astia cu Pixel 2 XL stim ca avem deja una dintre cele mai bune camere de pe piata? Doar pentu ca unii cred ca 2 camere sunt mai bune? N-au decat. Nu dau 2 camere pe difuzoare stereo si update rapid de ROM (apropo, cand o sa apara P-ul la toamna ma voi fi plictisit deja de el). Cat despre toate povestile cu design invechit… ei bine eu unul as fi preferat ca Google sa fi pastrat designul/formatul de la Nexus 6 (aparut in 2014 – singurul Nexus facut de Motorola) pentru toate telefoanele mari (6P, XL, 2 XL) pe care le-au scos de atunci. Ne-am fi bucurat de ecrane de 6,2 inchi fara nevoia de notch (cu notch ajungeam la 6,4 cred).

  2. Si care e surpriza? Nu de alta dar informatia era deja vehiculata (cu un grad destul de mare de credibilitate) de ceva saptamani pe blog-urile tehnice de afara. Apropo, de ce 2 camere cand noi astia cu Pixel 2 XL stim ca avem deja una dintre cele mai bune camere de pe piata? Doar pentu ca unii cred ca 2 camere sunt mai bune? N-au decat. Nu dau 2 camere pe difuzoare stereo si update rapid de ROM (apropo, cand o sa apara P-ul la toamna ma voi fi plictisit deja de el). Cat despre toate povestile cu design invechit… ei bine eu unul as fi preferat ca Google sa fi pastrat designul/formatul de la Nexus 6 (aparut in 2014 – singurul Nexus facut de Motorola) pentru toate telefoanele mari (6P, XL, 2 XL) pe care le-au scos de atunci. Ne-am fi bucurat de ecrane de 6,2 inchi fara nevoia de notch (cu notch ajungeam la 6,4 cred).