LG IRONIZEAZA iPhone intr-o Reclama a G7 ThinQ

LG a lansat o noua reclama pentru G7 ThinQ si a decis sa ironizeze telefoanele iPhone ale companiei Apple pentru a-i convinge pe clienti sa le uite.

LG IRONIZEAZA iPhone Reclama G7 ThinQ

LG a invatat ceva de la Samsung in anii in care a fost in umbra sa, asa ca a decis sa lanseze o noua reclama care are menirea de a-i convinge pe utilizatorii iPhone sa renunte la telefoanele lor. Vorbim despre o reclama pentru LG G7 ThinQ, telefonul lansat recent de catre compania coreeana, unul care s-a bucurat de un succes moderat pana in prezent.

LG pune accent pe functiile diferite pe care LG G7 ThinQ le are in comparatie cu telefoanele iPhone ale companiei Apple, ele fiind utile in SUA, mai putin in Romania. Cei de la LG nu uita sa vorbeasca nici despre limitarea performantelor iPhone de catre compania Apple, nici despre faptul ca autonomia bateriei este slaba pe iPhone, desi LG G7 ThinQ nu se descurca grozav.

LG IRONIZEAZA iPhone intr-o Reclama a G7 ThinQ

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0sDNPcoO0

LG a invatat de la Samsung ca a ironiza iPhone este o solutie buna de a ajunge in atentia presei din lumea intreaga, insa spre deosebire de coreeni, nu isi bate joc de clienti. LG se foloseste si de actrita americana Aubrey Plaza pentru a promova LG G7 ThinQ, finalul avand-o in prim-plan intr-un selfie facut pe jumatate folosind camera telefonului coreenilor.

LG G7 ThinQ nu este un smartphone rau, are o denumire stupida, insa este o clona a iPhone X pentru ca LG nu a stiut sa faca ceva diferit, ci doar sa copieze, la fel ca altii. Desi LG G7 ThinQ este o clona a iPhone X, unele functii sunt mai bune, asa ca va fi interesant de vazut daca reclamele de acest gen vor avea vreun impact pozitiv asupra vanzarilor.

18 COMENTARII

  1. Tare LG ?, cât despre notch – LG-ul îl avea de la V10, așa că nu poți spune că a copiat poate IPhone a copiat + LG a introdus butoanele și amprenta pe spate, primul smartphone cu cele mai mici margini, cu cel mai bun raport ecran tel, până să apară ecranele 18/9, a fost G2, de Mil spec10 sau de quad-dac nici nu cred, că mai trebuie menționat. LG spre deosebire de Samsung și IPhone, unde plătești brandul, chiar pune preț pe evoluție, inovație ( vezi LG G flex – primul tel curbat cu vopsea care se regenera, G3 primul tel cu ecran quad HD, G4, V10 și G6 primul cu ecran 18/9 nu S8)

  2. el nu isi da seama ca toate companiile incearca sa atace ZEUL..Atata pot si ei, alaturi de samsung si multi altii ce o fac de 10 ani,ma mir ca meseriasul abia acuma realizeaza

  3. Si unde e g flex ala si vopseaua care se regenereaza?? Daca era ceva inovator o pastrau macar ei ca sa nu mai zicem ca o adoptau si altii
    Inovatii useless

  4. Sa fim seriosi ,LG au mari probleme cu placile de baza incepand de la G3 in sus …exact ca si htc la seria desire…
    Folosesc i7 de cand a iesit,calitate pret este ok si nu trec la 8 pt ca nu am dc…este acelasi telefon,iar X mi se pare exagerat la pret.

  5. @kostel, iphone x nu este primul telefon cu decupaj deci ei au copiat. l au facut mare si hidos pentru the future of smartphones ???

  6. una peste alta reclama este foarge amuzanta si atata timp cat ma face sa rad nu conteaza de cine face misto.accept o gluma buna si pe seama mea oricand atata timp cat ma face sa rad, asta inseamna sa ai simtul umorului dar cand traiesti sub o piatra e mai greu cu rasul.

  7. Reclama mai tâmpă ca asta n-am văzut in viața mea,e prea invazivă cu LG-ul lor de vor sa ti-l vâre pe gât cu orice preț,asta arată a disperare. Reclama asta va avea efect zero barat asupra vânzărilor lui G7. Adică câinii latră,ursul trece.

  8. Era pt tel din plastic eu am avut G Flex 2 și vopseaua aceea chiar își făcea treaba, bine la zgârieturi superficiale dar am putut să-l folosesc fără husă, prefer inovații “useless” decât să dau banii pe un device care nu aduce decât gimmick uri și să fiu în rând cu turma snoabă. P. S. Modul wide camera de la LG e de ceva vreme și e super util și lăudat de mai toate publicațiile de la Android Authority până la Flossy Carter și Marques Brownlee și totuși încă nu e preluat de nimeni ?. P. S. 2 Butonul de amprentă, de pe spatele tel a fost preluat de mai toți

  9. ok ok, DAR unde sunt acele inovatii useless acum??? de ce nu se mai face si FLEX 20 ? sau vopsea ce se repara si in LG g7 8 9 ?? tu realizezi nu? nici ei nu mai cred in acele kkturi ai ramas in urma, amprenta de pe spate a fost preluat de toti pt ca nu mai aveau unde sa il puna, dar acum se pare ca multi merg cu el in display

  10. Tipuri de inovații useful ( not useless ) – quad dac, wide angle camera mod, cinema mod camera (pe V30) , super bright display – G7… De aceea vopsea nu mai nevoie când fabrici un tel din sticlă. În fine, ideea e că eu am fost și sunt mulțumit de produsele LG și nu-mi place să arunc cu banii pe un produs doar pt marcă sau că așa e la modă