LG IRONIZEAZA iPhone intr-o Reclama a G7 ThinQ

LG a lansat o noua reclama pentru G7 ThinQ si a decis sa ironizeze telefoanele iPhone ale companiei Apple pentru a-i convinge pe clienti sa le uite.

18

LG IRONIZEAZA iPhone Reclama G7 ThinQ

LG a invatat ceva de la Samsung in anii in care a fost in umbra sa, asa ca a decis sa lanseze o noua reclama care are menirea de a-i convinge pe utilizatorii iPhone sa renunte la telefoanele lor. Vorbim despre o reclama pentru LG G7 ThinQ, telefonul lansat recent de catre compania coreeana, unul care s-a bucurat de un succes moderat pana in prezent.

LG pune accent pe functiile diferite pe care LG G7 ThinQ le are in comparatie cu telefoanele iPhone ale companiei Apple, ele fiind utile in SUA, mai putin in Romania. Cei de la LG nu uita sa vorbeasca nici despre limitarea performantelor iPhone de catre compania Apple, nici despre faptul ca autonomia bateriei este slaba pe iPhone, desi LG G7 ThinQ nu se descurca grozav.

LG IRONIZEAZA iPhone intr-o Reclama a G7 ThinQ

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0sDNPcoO0

LG a invatat de la Samsung ca a ironiza iPhone este o solutie buna de a ajunge in atentia presei din lumea intreaga, insa spre deosebire de coreeni, nu isi bate joc de clienti. LG se foloseste si de actrita americana Aubrey Plaza pentru a promova LG G7 ThinQ, finalul avand-o in prim-plan intr-un selfie facut pe jumatate folosind camera telefonului coreenilor.

LG G7 ThinQ nu este un smartphone rau, are o denumire stupida, insa este o clona a iPhone X pentru ca LG nu a stiut sa faca ceva diferit, ci doar sa copieze, la fel ca altii. Desi LG G7 ThinQ este o clona a iPhone X, unele functii sunt mai bune, asa ca va fi interesant de vazut daca reclamele de acest gen vor avea vreun impact pozitiv asupra vanzarilor.