Goat Simulator – un joc grozav recomandat de Apple si oferit la reducere

goat simulator iphone gratuit

Goat Simulator a fost aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple, ea fiind promovata pentru utilizatorii din lumea intreaga. Goat Simulator este un joc dezvoltat in baza versiunii pentru calculatoare, iar in esenta va trebui sa ghidati o capra printr-o lume virtuala vasta si o multitudine de situatii care va vor starni rasul.

In Goat Simulator va trebui sa va folositi capra virtuala pentru a distruge cat mai multe obiecte posibile, dar si pentru a omora cat mai multi oameni care va ies in cale. Legile fizicii nu mai au vreo valoare in Goat Simulator, deoarece voi sunteti elementul destrictiv suprem, iar capra voastra poata zbura peste orice fel de cladiri sau elemente virtuale prezente.

“Gameplay-wise, Goat Simulator is all about causing as much destruction as you possibly can as a goat. It has been compared to an old-school skating game, except instead of being a skater, you’re a goat, and instead of doing tricks, you wreck stuff. more! When it comes to goats, not even the sky is the limit, as you can probably just bug through it and crash the game.”

Goat Simulator este un joc stupid si extrem de distractiv, iar asta l-a transformat intr-un fenomen mondial cu nu foarte mult timp in urma, el bucurandu-se de o popularitate imensa. Acum, el este promovat inclusiv de catre compania Apple, jocul putand fi instalat la pret redus pe oricare dintre iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre chiar acum.

  • You can be a goat
  • Get points for wrecking stuff – brag to your friends that you’re the alpha goat
  • MILLIONS OF BUGS! We’re only eliminating the crash-bugs, everything else is hilarious and we’re keeping it
  • In-game physics that bug out all the time
  • Seriously look at that goat’s neck
  • You can be a goat

Goat Simulator este disponibil pentru descarcare, in format universal, prin AppStore.