iOS 12 Beta 2: 70 de NOUTATI pe iPhone si iPad

iOS 12 Beta 2 are 70 de noutati pentru iPhone si iPad prezentate in clipul video de mai jos, compania Apple facand destul de multe schimbari pentru utilizatori.

iOS 11.2 Beta 2 70 NOUTATI iPhone iPad

iOS 12 Beta 2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune venind la 2 saptamani distanta de prima versiune, asa cum putea fi asteptat. Apple nu a anuntat foarte multe schimbari pentru iOS 12 Beta 2 in comparatie cu versiunea anterioara, insa dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, exista totusi multe.

Nu mai putin de 70 de schimbari mari si mici sunt disponibile in iOS 12 Beta 2 in comparatie cu iOS 12 Beta 2, cei de la Apple continuand sa imbunatateasca sistemul de operare. iOS 12 Beta 2 are foarte multe schimbari mici, diferente in marimea textelor, unele schimbari pentru animatii, si alte modificari de acest gen, deci nu vorbim despre functii majore.

iOS 12 Beta 2 ar trebui sa si rezolve probleme de functionare raportate de catre utilizatori de-a lungul testarii primei versiuni beta, si ar trebui sa imbunatateasca performantele. iOS 12 Beta 2 poate fi instalat de catre cei care au un profil beta de dezvoltator instalat deja in propriile iDevice-uri, altfel procedura nu functioneaza.

4 COMENTARII

  1. Eu nu mai înțeleg nimic… te grabesti sa scrii articole unul după altul. Faci greșeli mari…sau cine ți-o scrie articolele, pune-i sa citească înainte sa posteze….e greu?

  2. ,,Nu mai putin de 70 de schimbari mari si mici sunt disponibile in iOS 12 Beta 2 in comparatie cu iOS 12 Beta 2,,
    Cel mai enervant bug – suna si nu afiseaza apelul, stai si astepti pana se opreste sau dai ocupat sa vezi cine te-a apelat,