iOS 12 Beta 2: ATENTIE la PROBLEMA Apelurilor Telefonice

iOS 12 beta 2 are o problema foarte serioasa cu apelurile telefonice pe iPhone, iar daca vreti sa o instalati, e bine sa stiti cat de importanta este.

iOS 12 Beta 2 PROBLEMA Apelurilor Telefonice

iOS 12 beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, insa din pacate vine cu o problema foarte serioasa pentru utilizatorii care au instalat actualizarea pe telefoanele iPhone. Astazi am observat ca unele apeluri telefonice primite pe iPhone cu iOS 12 beta 2 nu apar in momentul in care suna telefonul, deci nu ai de unde sa stii cine te suna, nici cum sa accepti apelul.

iOS 12 beta 2 are o problema foarte grava cu sistemul de apeluri telefonice, iar singura solutie pentru a afla cine te suna este sa respingi apelul care este primit. In acel moment este afisata in ecranul de blocare, daca telefonul e blocat, o notificare cu apelul ratat si persoana, sau numarul de telefon, de la care vine, dar acceptarea apelului e imposibila.

iOS 12 Beta 2: ATENTIE la PROBLEMA Apelurilor Telefonice

Nu sunt singurul care este afectat de aceasta problema a iOS 12 beta 2, iar ea nu se intampla tot timpul, deci nu veti avea problema la chiar fiecare apel primit. Facand lucrurile si mai proaste, in cazul in care sincronizati lista de apeluri in iOS 12 beta 2 pe mai multe iDevice-uri, veti observa ca unele dintre intrari sunt listate cu numarul de telefon al persoanei apelate, nu cu numele de contact.

iOS 12 beta 2 nu este prima versiune a unui iOS beta care are probleme de acest gen cu apelurile telefonice pe iPhone, si cu siguranta nu va fi ultima, din pacate. Este de asteptat ca iOS 12 sa aiba probleme de acest gen in versiunile beta, iar oricine le instaleaza trebuie sa-si asume asta, asa ca e bine sa stiti ce va asteapta daca faceti instalarea.

10 COMENTARII

  1. ieu azi am fost lo Orange si am Schimbat Cartela Crezând că de acolo dar Dupa ce Am Resetat Configurările de Rețea
    i8+ meu ș-ia revenit.. e Sigur de la ios 12.b2;(

  2. Am 8 Plus si de Când am instalat ios 12 beta doi nu mai pot fi sunat și nu mai pot face apeluri doar după o resetare de configurare în rețea sunt obligat să mă întorc la 11.4 am schimbat cartela si tot asa merge..
    NU-MI VINE SA CRED un tel de 8..900€ sa aiba Prob. Așa