Huawei Vorbeste despre SPIONAREA Clientilor

Huawei vorbeste astazi despre spionarea clientilor prin produsele pe care le vinde in lumea intreaga, compania chinezeasca fiind iar nevoita sa dea aceste explicatii.

Huawei Vorbeste SPIONAREA Clientilor

Huawei nu scapa de stigmatul impus de catre americani in ochii lumii, iar acum este obligata din nou sa vorbeasca despre spionarea clientilor dupa ce parlamentarii Australieni sunt impotriva permiterii companiei sa ofere echipamente pentru reteaua 5G. Mai multi parlamentari din Australia sustin ca Huawei este un pericol pentru securitatea tarii, si ca nu ar trebui lasati chinezii sa ofere echipamente pentru crearea viitoarelor retele 5G de pe continent.

Huawei se apara printr-o scrisoare deschisa in care este obligata iar sa afirme ca nu si-a creat produsele pentru a-si spiona clientii, sau alte guverne de pe glob, ceva ce americanii tot insinueaza de cateva luni. Stiti cu siguranta ca acum ceva timp FBI, CIA si NSA au afirmat ca produsele Huawei sunt gandite pentru a-i spiona pe americani si a fura secretele guvernului, atunci aparand primele probleme pentru compania chinezeasca, iar prea curand nu va scapa de ele.

Huawei Vorbeste despre SPIONAREA Clientilor

Huawei vinde echipamente de comunicatie GSM pentru o gama extrem de diversificata de producatori din lumea intreaga, asa ca interdictia de a participa la crearea retelei 5G din Australia este o problema majora pentru companie. Ironic este faptul ca Huawei a oferit deja echipamente pentru marii operatori de telefonie mobila din Australia, asa ca indiferent daca va fi interzisa la colaborare pentru reteaua 5G, sau nu, ea oricum are echipamente instalate in tara.

“Recent public commentary around China has referenced Huawei and its role in Australia and prompted some observations around security concerns. Many of these comments are ill-informed and not based on facts. We have an open invitation for Australian officials and security agencies to meet with our world-leading research and development teams to better understand our technology.”

Huawei sustine ca lucreaza cu 45 dintre cei 50 cei mai mari operatori telecom de pe planeta, iar aceasta ar trebui sa fie o dovada clara a faptului ca este o companie de incredere, desi nu toata lumea pare sa creada asta. Americanii le-au facut celor de la Huawei mai mult rau decat realizeaza, iar acest lucru nu se va schimba prea curand deoarece se poate observa ca influenta americanilor incepe sa se extinda si la partenerii globali.