iOS 12 beta 2 vs IOS 11.4 – Comparatia Performantelor

iOS 12 beta 2 si iOS 11.4 apar astazi intr-o prima comparatie a performantelor, iar asa putem afla cat de mari sunt diferentele intre cele doua versiuni ale iOS.

iOS 12 beta 2 IOS 11.4 Comparatia Performantelor feat

iOS 12 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple cu promisiunea ca va avea performante mult, mult mai bune multumita unor schimbari interne facute de catre companie. Vorbim despre reduceri cu pana la jumatate a timpilor necesari pentru accesarea aplicatiilor, sau cu reducerea cu 50% a timpului necesar pentru afisarea tastaturii pentru scriere.

Ei bine in clipurile video de mai jos puteti vedea cum s-au schimbat performantele in iOS 12 beta 2 in comparatie cu iOS 11.4 pe cateva modele de telefoane iPhone, iar imbunatatiri exista. Cei de la Apple au prezentat schimbarile procentuale, iar acolo diferentele par uriase, insa in utilizarea zilnica observam ca diferentele intre timpii de deschidere ai aplicatiilor sunt mult mai mici.

iOS 12 beta 2 vs IOS 11.4 – Comparatia Performantelor

iPhone 5S, de exemplu, este usor mai rapid in iOS 12 beta 2 fata de iOS 11.4, insa diferentele nu sunt “de la cer la pamant”, deci nu trebuie sa va asteptati la ceva mai substantial decat placebo. In cazul iPhone 6S vedem ca pornirea se face mai greu, iar in cazul aplicatiilor lucrurile sunt usor difernte, insa diferente colosale fata de iOS 11.4 nu exista, cel putin deocamdata.

In cazul iPhone 8 performantele iOS 12 beta 2 in raport cu iOS 11.4 par sa fie similare, adica pornirea se face mai greu, iar in aplicatii nu exista difetenele majore pe care le anunta Apple. Per total, iOS 12 beta 2 pare sa aiba unele animiatii cu durata putin mai mica decat in iOS 11.4, insa diferentele sunt minore, iar in benchmark-uri nu se schimba absolut nimic.

11 COMENTARII

  1. Zaone de ce nu îți deschizi un cont pe patreon sau alta platforma? Cred ca sunt mulți care te-ar susține lunar pentru munca depusă.

  2. Inseamna ca stii si apetitul romanilor pentru platit pentru asa ceva… toata lumea vrea totul gratuit, fara reclame, daca se poate, dar nu e chiar atat de simplu.

  3. Inseamna ca stii si apetitul romanilor pentru platit pentru asa ceva… toata lumea vrea totul gratuit, fara reclame, daca se poate, dar nu e chiar atat de simplu.