Google Assistant: Functia GROZAVA LANSATA Oficial

Google Assistant are incepand de astazi o noua functie grozava lansata de catre compania Google, ea oferind posibilitatea de a controla asistentul personal in noi moduri.

Google Assistant Functia GROZAVA LANSATA

Google Assistant are incepand de astazi o noua functie grozava pe care compania Google a promis la conferintele I/O ca o va lansa in mod oficial, iar acum a inceput sa o ofere pentru utilizatorii din SUA, cel putin deocamdata. Vorbim despre o noua functie pentru Google Assistant care se numeste Continued Conversations, ea permitand continuarea comenzilor vocale rostite catre asistentul personal intr-un mod mult mai fluent si mai natural.

Google Assistant nu mai necesita rostirea comenzilor Hey Google, sau Ok Google, pentru a rosti o comanda pe care asistentul personal sa o efectueze, totul fiind acum rulat automat cand rostim acea comanda. Mai mult decat atat, Google Assistant poate urmari conversatiile facute cu utilizatorii, asa ca va intelege in mod automat comenzile rostite de catre noi chiar daca vin una dupa cealalta, astfel ca nu va mai trebui sa pornim fiecare conversatie de la zero.

Google Assistant: Functia GROZAVA LANSATA Oficial

Google Assistant are aceasta functie disponibila pentru boxele inteligente ale companiei americane, ea trebuind activata din meniul de setari pentru a fi folosita, iar asta pentru ca, probabil, nu oricine va dori sa o aiba disponibila. Google Assistant are practic parte de o modificare foarte utila, iar asta pentru ca oamenii vor putea interactiona mai usor cu asistentul personal, desi el poate fi influentat de cuvinte auzite si de la televizor, sau de la alte persoane.

“As promised at I/O, Google has made Assistant’s Continued Conversation available for US English speakers using a Home speaker. Enable it in your preferences and you don’t have to use “hey Google” or “OK Google” for follow-ups, even if you have multiple requests.”

Google Assistant nu permite totusi rularea a chiar oricarui tip de comenzi, mai exact cele multiple rostite in acelasi timp nu sunt compatibile cu acest sistem, asa ca doar cele simple vor putea beneficia de aceasta functionalitate. Google Assistant este cel mai avansat sistem personal disponibil in momentul de fata, insa din pacate deocamdata un numar limitat de tari il are disponibil, iar in Romania poate fi instalat pe Android, insa nu si pe telefoanele iPhone, inca.