Google Chrome: Schimbarea SURPRIZA pe Telefoane

Google Chrome are parte de o schimbare surpriza pentru telefoane, aplicatia companiei Google oferind o functionalitate la care nimeni nu se astepta acum.

Google Chrome Schimbarea SURPRIZA Telefoane

Google Chrome are parte de o schimbare surpriza pentru aplicatia dedicata telefoanelor, compania Google implementand o noua functie la care nimeni nu se astepta, ea nefiind descoperita in versiunile beta ale aplicatiei. Mai exact, Google Chrome pentru utilizatorii Android din anumite tari ofera posibilitatea de a descarca anumite tipuri de continut pentru a fi redate atunci cand nu exista o conexiune de internet disponibila, ceva ce foarte multi oameni asteapta de mult.

Google Chrome permite descarcarea de pagini web, de exemplu, cu anumite articole pe care le putem citi atunci cand nu avem o conexiune de internet disponibila, insa descarcarea se face doar daca este o conexiune Wi-Fi activa. Google Chrome are testata aceasta functionalitate deocamdata doar in Brazilia, India, si alte cateva tari unde nu exista acoperire Wi-Fi chiar peste tot, internetul mobil este scump, dar si cu acoperire proasta si viteze mici.

Google Chrome: Schimbarea SURPRIZA pe Telefoane

Google Chrome Schimbarea SURPRIZA Telefoane 1

Google Chrome le va permite acestor utilizatori sa descarce multe tipuri de continut de pe web pentru a il vedea chiar si cand sunt in miscare si nu au o retea Wi-Fi disponibila, dar nu trebuie sa isi mai faca griji de asta. Google Chrome va permite inclusiv descarcarea de articole recomandate pentru citire de catre compania Google, in cazul acestora descarcarea fiind facuta in mod automat in momentul in care utilizatorii sunt conectati la o retea Wi-Fi cunoscuta.

Google Chrome are aceasta functionalitate gandita pentru tarile aflate in curs de dezvoltare, insa ea va fi disponibila pentru utilizatorii din intreaga lume intr-o viitoare actualizare oferita de catre compania Google. Nu se stie cat va dura pana cand functionalitatea va fi disponibila in mod oficial pentru toate versiunile aplicatiei Google Chrome pentru Android si iPhone, insa e destul de sigur ca in 2018 cei de la Google o vor oferi in mod public pentru toti utilizatorii.

Articolul precedentiOS 11.4: PROBLEME MARI cu Camera iPhone
Articolul următoreMAG: iPad cu 1500 LEI Reducere de Revolutia Preturilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.